ΚΟΘ και “Ο Ρεμπέτης και ο Σερ” ακυρώνονται

λόγω καιρού

Αντιθέτως τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Γενέθλια Χώρα» του Αστέρη Γκέκα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Αρχαίο Πάρκο Δίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Φεστιβάλ Ολύμπου

 

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

 

 Ακύρωση Συναυλίας Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοινώνει πως σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν την περιοχή και σε συμφωνία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) η συναυλία της ΚΟΘ  που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 21:30 στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου ακυρώνεται. Αναφέρεται πως σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο το αντίτιμο θα επιστραφεί κανονικά.

Αντιθέτως τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Γενέθλια Χώρα» του Αστέρη Γκέκα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Αρχαίο Πάρκο Δίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

Ακύρωση μουσικοχορευτικής παράστασης

«… ο Ρεμπέτης και ο Σερ»

 

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου μετά λύπης ανακοινώνει πως σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν την περιοχή και σε συμφωνία με την παραγωγή της εκδήλωσης, η μουσικοχορευτική παράσταση «… ο Ρεμπέτης και ο Σερ», που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ, Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, τις 21:30 στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, ακυρώνεται.

Αναφέρεται πως σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο το αντίτιμο θα επιστραφεί κανονικά.