Κάτι καταφέρνουμε 2

(με το "γράφε-γράφε")

και για τη ΔΕΑΔΟ θα έχουμε να γράφουμε -όσοι γράφουμε- για χρόνια – από προβλήματα … όσα κι οι κόκκοι ενός τόννου χαλικιού

 

 

Μικρή, συμβολική, προκαταβολή έλαβαν ήδη οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΟ, εν αναμονή της εξόφλησης.

Αμέσως μετά το πρόσφατο -πρώτο- δημοσίευμα της ΕτΟ.

Ένα ποσό μερικών εκατοντάδων ευρώ, κάτι σαν ψυχολογική υποστήριξη, το οποίο ήδη καταναλώθηκε για την πληρωμή χρεών που δημιουργήθηκαν από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Δηλαδή, ότι συμβαίνει με πολλούς, στις μέρες μας. Ότι συμβαίνει πιθανώς και με τα στελέχη της διοίκησης του δημάρχου-προέδρου ΔΣ-μονοπρόσωπης γενικής συνέλευσης των μετόχων της δημοτικής επιχείρησης.

Κι η ζωή συνεχίζεται.

Και το ρεπορτάζ.

Και η σε όλα τα επίπεδα απουσία της αντιπολίτευσης και δη της αξιωματικής.

Και το Σεπτέμβρη -λένε- αρχίζει η υλοποίηση της παγκόσμια πρωτότυπης και πρωτοποριακής συμφωνίας με τον ιδιώτη που θα καταβάλλει το ένα τρίτο της τιμής πώλησης του υλικού (μας) … ως καθαρό κέρδος (μας). Η οποία πιθανώς “ανοίγεται” σε νέους (θαλάσσιους) ορίζοντες.

Είναι πιθανώς ένα δείγμα υγιούς επιχειρηματικότητας που ανέλαβαν από τώρα να εγκαθιδρύσουν τα στελέχη της ΝΔ (με πρώτο το δήμαρχό μας, σε τοπικό επίπεδο), μετά τις σχετικές δεσμεύσεις και σχεδιασμούς του επερχόμενου πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο.