ΔΩΣΕ -χρήμα με ουρά-

ΚΑΙ ΣΩΣΕ (εσένα, όχι εμάς)

μήπως έκανες ποτέ κάναν λογαριασμό πόσοι πληρώνουν πόσα στο κράτος για να δίνεις εσύ 25 χιλιάρικα σε κάθε φίλο; – ρητορικά το ρωτάω, τέτοιες ευαισθησίες ΔΕΝ έχεις

 

 

 

Πριν καμιά 50αριά λεπτά, ο δήμαρχός μας ανέθεσε στη νέα ανάδοχο του έργου της προβολής του Δήμου μας και τα καθήκοντα διαχειριστή του προφίλ στο Fb της διοικούσας παράταξής του, “Ολύμπια Συμμαχία”.

 

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα, άρχισε το έργο της προβολής. Ποιου προβολή και τι είδους προβολή… κρίνετε μόνοι σας.

 

 

Έτσι, ένας ακόμη ανάδοχος έργου προβολής και δημοσίων σχέσεων του Δήμου μας, ανέλαβε το βαρύ, το βαρύτατο έργο της προβολής …του δημάρχου και της διοίκησης. Όπως πολλοί άλλοι, από το 2014 ως σήμερα. Πολλά λεφτά δόθηκαν -και δίνονται- και ακόμα οι δύο βασικοί ιστότοποι του Δήμου Δίου-Ολύμπου … κόβουν ξύλα και λειτουργούν ενώ ταυτόχρονα “κτίζονται”. Τέσσερα -4- χρόνια μετά. Και πολύ χρήμα μετά. Πιθανώς θα ολοκληρωθούν κάνα μήνα πριν την προεκλογική περίοδο…

 

 

ΨΡΘΔΩ9Δ-9ΒΩ

 

Αυτά τα λεφτά, δήμαρχε, έπρεπε να τα πληρώσεις εσύ και η παράταξή σου γιατί εσάς υπηρετούσαν οι όποιες ενέργειες προβολής και δημοσίων σχέσεων και κανένας απολογισμός δεν έγινε από τους προηγούμενους αναδόχους για το έργο που παρήγαγαν. Κι έχουν κι ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό οι προηγούμενοι και οι νυν ανάδοχοι: είναι όλοι τους παιδιά της ΝΔ, γενίτσαροι του νεοφιλελευθερισμού και της ελεύθερης αγοράς που -κατά μόνιμη σύμπτωση- μόνιμα έχουν εργοδότες το ελληνικό Δημόσιο, μέσω Δήμων, φορέων, κτλκτλκτλ. Κι όχι μόνο στο Δίον-Όλυμπος, αλλά και στην υπόλοιπη Πιερία. Ή τουλάχιστον τους Δήμους Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου.

 

 

Με -περίπου- 35.000 ευρώ αποκτάς μεταχειρισμένο απορριμματοφόρο από ευρωπαϊκή χώρα, σε άριστη κατάσταση. Εσύ επιλέγεις αλλιώς να χειρίζεσαι το πρόβλημα “Καθαριότητα”. Μ’ αυτόν:

 

Και η προβολή ή καλύτερα οι προβολές ….ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!

Ως να δημοσιεύσουμε τα παραπάνω, το νέο γραφείο Τύπου άρχισε τις ενέργειες προβολής (ποιου;;;;) με ποστ από τοπικό site-τουριστικό οδηγό.

Του οποίου ιδιοκτήτης είναι η νέα ανάδοχος του έργου της προβολής του Δήμου μας!!!

Και προβάλλει -με το αζημίωτο- τον Δήμο μας και η προβολή γίνεται μέσω του site της.

Δημόπουλε, μετά τους νέους δρόμους που χάραξες στα διοικητικοοικονομικά με αφορμή τη ΔΕΑΔΟ, τώρα ανοίγεις νέους δρόμους και σε νέα πεδία. Δεν προλαβαίνουμε να καταγράφουμε νεωτερισμούς!!!!!!!!!!

 

  

 

 

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!!!