Τι χρειάζεται ο τόπος

(η Βόζεμπεργκ στην Κατερίνη)

“… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρουσιάσει ενα απόλυτα κοστολογημένο προγράμμα, που θα αναλύσει ακόμα περισσότερο στη ΔΕΘ. Δεν κρατάει καλάθι, δεν τάζει, δεν υπόσχεται ο,τι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Αυτό χρειάζεται ο τόπος…”

 

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΛ. ΕΛΕΘΕΡΙΑΣ & ΚΑΝΑΡΗ 2 ΤΚ. 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ: 23510 35330 – FAX: 23510 35330

             

Κατερίνη, 2 Σεπτεμβρίου  2018

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση των Γυναικών της Ν.Δ. στην Πιερία

Ε. Βόζεμπεργκ:
«Δεν δέχομαι έναν Πρωθυπουργό που ξεπουλά τη χώρα,
που ξεπουλά τη Μακεδονία!»

 

Με  αθρόα προσέλευση μελών, φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, η συνεστίαση του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων  της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, σε αίθουσα ξενοδοχείου στην Παραλία Κατερίνης, με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή Ελίζα  Βόζεμπεργκ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας της τοπικής κομματικής οργάνωσης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Πιερία με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης. Το πολυπληθές ακροατήριο καλωσόρισε η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας  Ρούλά Βαβατσούλα, η οποία, στο σύντομο χαιρετισμό της,  τόνισε πως η πολιτική της Ν.Δ αποτελεί τη μόνη σταθερή διέξοδο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, τα τελευταία χρόνια.  Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη: «Η τεράστια συμμετοχή σας στην εκδήλωση μας δημιουργεί αφενός μεν προσδοκίες και ελπίδα για την επικράτηση της “Συμφωνίας Αλήθειας” της ΝΔ με τους πολίτες και αφετέρου αίσθημα ευθύνης για την υλοποίηση του πολιτικού λόγου του Προέδρου   μας Κυριάκου Μητσοτάκη». Ο Τομεάρχης του κόμματος στην Πιερία Λευτέρης Κλώνος, ζήτησε από το κομματικά στελέχη να είναι ενωμένα  και σε ετοιμότητα.

Η Ε. ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ

«Με τιμάτε όλοι όσοι είστε εδώ σήμερα, με τιμάει ο τόπος. Δε θέλω να κάνω «πολιτική» ομιλία. Θέλω να πω αλήθεια, να μιλησω απο καρδιάς. Αυτό χρειάζεται η πατρίδα! «Πατρίδα», μια λέξη που δεν χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, δεν χρησιμοποιεί ο Πρωθυπουργός, λες και είναι λάθος να αισθάνεσαι τη χώρα σου, πατρίδα, να έχεις πατριωτικά αισθήματα», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας της η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ. Στην συνέχεια σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα και τους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης σε διάφορα θέματα:  «Έχασαν τη ζωή τους σχεδόν 100 άνθρωποι στο Μάτι. Δεν ακούσαμε μια συγγνώμη. Και τι ήταν ο ανασχηματισμός; Ένας εμπαιγμός, μια κοροϊδία. Για ποιο καινούργιο οικοδόμημα μιλά ο Π/Θ. Γίνεται καινούργιο οικοδόμημα με «παλιά» υλικά;!  Δεν δέχομαι έναν Π/Θ που ξεπουλά τη χώρα, που ξεπουλά τη Μακεδονία! Που έδωσε μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα! Μια κυβέρνηση που συνειδητά και σκόπιμα εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με υποσχέσεις που ήξερε ότι δεν μπορεί να τηρήσει, με μοναδικό σκοπό να νέμονται την εξουσία! Δεν δέχομαι ότι ο Πρωθυπουργός είχε αυταπάτες! Πρωθυπουργός που έχει αυταπάτες, πηγαίνει σπίτι του!  Ο Π/Θ που διέψευσε και εμπορεύτηκε τις ελπίδες και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, προσπαθεί ξανά να σπείρει τη διχόνοια. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είπε σε όλους τους τόνους: εμείς, η μεγάλη νεοφιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δε θα ακολουθήσουμε το δρόμο του διχασμού».  Αναφερόμενη στην παρουσία της στην Πιερία, είπε πως αυτός ο τόπος της έφερε τύχη, καθώς ήταν από τα πρώτα μέρη που επισκέφθηκε το 2014 ως υποψήφια Ευρωβουλευτης. «Ελπίζω, εφόσον αυτή ειναι η επιθυμία του κόσμου και του Προέδρου, να μου φέρει ξανά τύχη στις ερχόμενες ευρωεκλογές, που επιθυμώ να διεκδικήσω εκ νέου την έδρα μου. Βεβαίως, δεσμεύομαι να έλθω ξανά στην Πιερία, για να σας δώσω  έναν απολογισμό του έργου μου αυτά τα 5 χρόνια στην Ευρωβουλή».  Τέλος ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να δουλέψουν, να ενημερώσουν  τον κόσμο, ώστε να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν εντός του συνταγματικού χρονικού πλαισίου. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρουσιάσει ενα απόλυτα κοστολογημένο προγράμμα, που θα αναλύσει ακόμα περισσότερο στη ΔΕΘ. Δεν κρατάει καλάθι, δεν τάζει, δεν υπόσχεται ο,τι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Αυτό χρειάζεται ο τόπος», είπε.