Δεν βγάζουμε άκρη

ήρθαν ...σε δόσεις

και συνεχίζουν να έρχονται – αλλά πολλά καλά συνέβησαν ήδη – χάσαμε τις Γαλάζιες Σημαίες, αλλά θα βάλουμε δικές μας (παρδαλές)

 

Η συνεδρίαση άρχισε σχεδόν στην ώρα της, αλλά η προσέλευση των δημοτικών συμβούλων συνεχίζεται ακόμη και ενώ προσέρχονται σύμβουλοι και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, από την οποία έλειπαν οι περισσότεροι. Στην αρχή της συνεδρίασης από την αξιωματική αντιπολίτευση είχε προσέλθει μόνο η επικεφαλής της και ως πριν λίγο και οι Τσιμήτρη και Βροχαρίδης. Παρόντες οι δύο της “Αλήθειας” και οι επικεφαλής “Άλλου Δρόμου” και “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Από τους ανεξάρτητους, μόλις αφίχθη ο Δ. Γουλάρας.

Το μέρος της συνεδρίασης που καλύπτουν οι προ ημερησίας ερωτήσεις και η ενημέρωση από το δήμαρχο είναι ήδη all times classic Δημόπουλος, με αξεπέραστα gags επ’ ευκαιρία και της απώλειας τεσσάρων -4- Γαλάζιων Σημαιών και με την προοπτική απόκτησης πέντε -5- (οπότε συνολικά θα έχουμε επτά -7-), το 2020.

Λεπτομέρειες και βίντεο σε λίγο.

Stay tuned.

 

 

 

 

Ήδη, το Δημοτικό Συμβούλιο εισήλθε στην ημερήσια διάταξη και συζητά το σημαντικό και ζωτικό πρώτο κατα σειρά θέμα: Έγκριση και παραλαβή του αναθεωρημένου Β1 σταδίου της μελέτης με τίτλο «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δήμου Λιτοχώρου, Ν. Πιερίας. (Εισήγηση Λάππας Νικόλαος, Αντιδήμαρχος).

Με εμφανή προσήλωση παρακολουθεί τη συζήτηση και ο δήμαρχος, ποστάροντας στο FB (εντός και εκτός της αίθουσας). Ιδού και τα αποτελέσματα (της συζήτησης και της εμβριθούς ενασχόλησης.