Όλα τα ‘χει ο Κριτσμάς

(σε 100 φωτογραφίες)

ειδικά σε προεκλογική περίοδο

 

 

 

 

 

 

 

Η Γιορτή Αγρότη της Καρίτσας-Κριτσμάς ήταν ανέκαθεν μια εκδήλωση με άπειρες …φωτογραφικές ευκαιρίες. Έχοντας μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών και μονίμως σε προεκλογική εθνικών, η φετινή Γιορτή ήταν ο παράδεισος του φωτογράφου. Πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν για να φωτογραφηθούν εκεί που τελικά φωτογραφήθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να μην φωτογραφηθούν εκεί που … δεν ήθελαν. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας.

Το “κρι-” του Κριτσμά πρέπει να προέρχεται από το “κρίση”. Και κάθε χρόνο, η εκδήλωση έχει την μικρή -ή μεγαλύτερη- κρίση της. Αυτή τη φορά, ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, Γιάννης Κουρινιώτης, που “φόρτωσε”… Με την επιλογή των τριών κυβερνητικών βουλευτών να απαριθμήσουν σημαντικά δείγματα του κυβερνητικού έργου και των κυβερνητικών υποσχέσεων. Κι ο Κουρινιώτης “άστραψε και βρόντηξε”, εξασφαλίζοντας -έστω και σε μικρή σχετικά ποσότητα- το επεισοδιακόν των εγκαινίων.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ, τις -τελικές- εντυπώσεις έκλεψε ο δήμαρχός μας. Ο άνθρωπος που χαραμίζεται στη διοίκηση και τα κοινά, ενώ είναι -ξεκάθαρα και με άνεση-, άνθρωπος του θεάματος. Τι δεν επιστράτευσε για να υποδεχτεί το Σαφέτη!!! Κάκκαλο, Μπουασονά, αετούς, Όλυμπο, όλα… Φαντάσου τι θα γίνει σήμερα που θα υποδεχτεί την Χριστίνα Μαραγκόζη…

Άντε… και του χρόνου καλύτερα.