Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

στον Πλαταμώνα

“… είχαν συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της περιοχής…”

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Κατερίνη, 15.10.2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον Πλαταμώνα

 

Στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών συναντήσεων-συζητήσεων με φορείς και πολίτες της  Πιερίας,  κλιμάκιο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από  τον  Πρόεδρο Γιάννη Κουρινιώτη, τον Αντιπρόεδρο Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο, τον Υπ. Στρατηγικού  Σχεδιασμού & Επικοινωνίας  Ηλία  Κουλιανόπουλο, τον Ταμεία Αντώνη Ζιώγα, το Μέλος Μπάμπη Μπρουσκέλη, τον Πολιτευτή Κλεόβουλο Θεοτόκη και την πρ. Πρόεδρο του Ι.Κ.Υ. Έφη Μπάσδρα,   επισκέφθηκαν  τον Πλαταμώνα, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, όπου και είχαν συναντήσεις  με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία είχαν ένα γόνιμο διάλογο και αντάλλαξαν απόψεις, καταγράφοντας  λεπτομερώς τα προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά τους κατοίκους της περιοχής. Αποτέλεσμα των παραπάνω συναντήσεων, ήταν η διαπίστωση, ότι μετά το πέρας της καταστροφικής για την Πατρίδα μας περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χρειάζεται σκληρή δουλειά  για ένα καλύτερο συλλογικό αύριο.

 «Είμαστε εδώ για να δούμε επί τόπου, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου ως αντιπολίτευση σήμερα και ως Κυβέρνηση αύριο να φροντίσουμε για την επίλυσή τους, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της  Πιερίας  να έχουν αυτά που τους αξίζει. Στόχος της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι να δημιουργήσουμε πολλές νέες καλά αμειβόμενες δουλειές μέσα από μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων, να μειώσουμε τα φορολογικά βάρη και να εξορθολογήσουμε τη λειτουργία του Κράτους, να σταθούμε κοντά στους νέους και στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, μετά το πέρας των συναντήσεων με φορείς και πολίτες του Πλαταμώνα. Τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε.  Νέας Δημοκρατίας  το προσεχές διάστημα θα επισκεφθούν και άλλες περιοχές της Πιερίας  για να ακούσουν τα προβλήματα και να ανταλλάξουν απόψεις με φορείς και πολίτες.