Η πρώτη ανεξάρτητη υποψηφιότητα

στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

ο Ν. Κωτούλας “πάει” για πρόεδρος – μόνο στην ΕτΟ

 

 

Η πρώτη ανεξάρτητη υποψηφιότητα για Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου είναι ήδη γεγονός, αφορά τον Πλαταμώνα και μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική εξέλιξη που έφερε ο “Κλεισθένης Ι” και η πορεία του συγκεκριμένου υποψηφίου στα κοινά. Αλλά και στον εθελοντισμό.

Ο Νίκος Κωτούλας, τοπικός σύμβουλος Πλαταμώνα σήμερα, υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του αείμνηστου Γιώργου Φαρμάκη, δημιουργός και “ψυχή” της Εθελοντικής Ομάδας Ανατολικού Ολύμπου, αποκάλυψε σήμερα στην ΕτΟ την πρόθεσή του να κατέλθει και πάλι στον αυτοδιοικητικό στίβο, διεκδικώντας την προεδρία στο Τοπικό Συμβούλιο του τόπου του. “Έχω συμφωνήσει με δυο-τρεις υποψήφιους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό και θεωρώ ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να συγκροτήσω την ομάδα των επτά ως εννιά που απαιτούνται για την υποψηφιότητα”, δήλωσε στην ΕτΟ και δεν έκρυψε την πικρία από την ως τώρα και κατά καιρούς συνεργασία του με πολλούς εκλεγμένους άρχοντες.

Ο “Κλεισθένης Ι” δεν τον ενθουσίασε, αλλά σίγουρα του δίνει την ευκαιρία να εκθέσει στους εκλογείς μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα και να υλοποιήσει πολλά απ’ όσα πρότεινε κατά καιρούς και έγιναν δεκτά μόνο στην κρίσιμη περίοδο μέχρι την επικράτηση του νικητή, οπότε η πρόθεση και η ανάγκη του για προσφορά γρήγορα τον οδήγησε στο δρόμο του εθελοντισμού και στο πεδίο αυτό ο Κωτούλας διαπρέπει χρόνια, έχοντας κατακτήσει την εκτίμηση όλων. Αιρετών και συνδημοτών, ειδικά των επαγγελματιών που είδαν στις πρόσφατες κακοκαιρίες τον     Κωτούλα να κρατά βατό το οδικό δίκτυο, να αντιμετωπίζει προβλήματα μετακινήσεων, βλαβών, να εξασφαλίζει την ομαλή καθημερινή -και οικονομική- δραστηριότητα.

“Δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο, απ΄ αυτό που κάνω χρόνια τώρα. Ο κόσμος με ξέρει. Δεν φοβήθηκα να εγκαταλείψω μισθό και “βόλεμα”, όταν έπρεπε. Τώρα που οι Τοπικές Κοινότητες είναι ανεξάρτητες και με πρακτική ανεξαρτησία, μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Και θα τα κάνω. Και το ξέρουν όλοι πια”.

Ο Ν. Κωτούλας δεν λέει πολλά και δεν φαίνεται να τον προβληματίζει κάτι σε σχέση με την υποψηφιότητά του. Έτσι κι αλλιώς… αυτά που είναι να τα κάνει, θα τα κάνει.
Κι ο Πλαταμώνας έχει ήδη την πρώτη ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δήμου μας.