Ζητήστε πίσω τις παρα-κρατήσεις

ΟΑΕΕ προς τα μέλη του

“…Οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε αίτηση η οποία είναι δωρεάν και κατοχυρώνει το δικαίωμά μας στην απαίτηση των παρανόμως κρατηθέντων συντάξεων και δώρων….”

 

 

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
            Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
 Γεωργ. Ολυμπίου 1,   Κατερίνη   60 100
       Τηλέφωνο : 23510 – 78736

 

Αιτήσεις συνταξιούχων για καταβολή αναδρομικών και δώρων

από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι :

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παράνομες τις περικοπές επί των κύριων και επικουρικών συντάξεων ενώ αντισυνταγματική κρίθηκε επίσης και η κατάργηση των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας. Ήδη, σε συμμόρφωση των ανωτέρω αποφάσεων του ΣτΕ, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε συνάδελφό μας συνταξιούχο υποχρεώνοντας το φορέα να του επιστρέψει αναδρομικά όλα τα ποσά που είχαν παρακρατηθεί από τη σύνταξή του.

Κατόπιν των νέων αυτών εξελίξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας καλεί όλους τους συναδέλφους μας συνταξιούχους να προσέλθουν στο γραφείο μας προκειμένου να παραλάβουν έντυπο αίτησης που θα κατατεθεί προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ κατά την οποία αιτούμαστε :

  • την καταβολή των αναδρομικών από το έτος 2013 μέχρι και σήμερα,
  • την καταβολή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας καθώς και
  • την αναπροσαρμογή των συντάξεών μας στα επίπεδα προ του 2013.

Οι αιτήσεις κατατίθενται δωρεάν, χωρίς επιπρόσθετα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο του ΟΑΕΕ Κατερίνης (πρώην ΤΕΒΕ) επί της οδού Αναλήψεως 4 (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2351024713, 2351029917) είτε ηλεκτρονικά με τους κωδικούς taxisnet στη σελίδα www.efka.gov.gr επιλέγοντας : Υπηρεσίες για συνταξιούχους και έπειτα στα δεξιά της οθόνης την : Ηλεκτρονική Αίτηση Συνταξιούχων.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο συστήνουμε στους συναδέλφους μας συνταξιούχους να προσέλθουν στο γραφείο μας να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης και αυτοπροσώπως να το καταθέσουν στο γραφείο ΕΦΚΑ της πόλης μας (με την παραλαβή αριθμού πρωτοκόλλου).

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε αίτηση η οποία είναι δωρεάν και κατοχυρώνει το δικαίωμά μας στην απαίτηση των παρανόμως κρατηθέντων συντάξεων και δώρων.

Πληροφορίες και παραλαβή των αιτήσεων από τα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (1ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 09.00 – 11.00

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

                                Κουτσής Δημήτριος                                                                        Τσαλός Αθανάσιος