Συγχαρητήρια

για την επανεκλογή Τσανικίδη

της ΝΟΔΕ, άλλων αιρετών και της ΝΔ στους συναδέλφους του

 

 

 

Κατερίνη, 24.10.2018

 Συγχαρητήριο ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας   Πιερίας

 

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουρινιώτης και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας συγχαίρουν τον κ. Ηρακλή Τσανικίδη για την επανεκλογή του στην Προεδρεία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» αναδείχθηκε πανίσχυρη δύναμη στον Ιατρικό Σύλλογο της Πιερίας (κατέλαβε 8 από τις 11 έδρες) και αυτό οφείλεται στο θετικό έργο των προηγούμενων ετών.

Συγχαίρουμε  ολόψυχα   και  τους εκλεγέντες στο Δ.Σ,  τους εκλεγέντες στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τους εκλεγέντες στην Εξελεγκτική Επιτροπή.  και στα εκλεγέντα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Είμαστε πεπεισμένοι   ότι ο Ιατρικός Σύλλογος της Πιερίας  θα συνεχίσει το θετικό του έργο και θα είναι δίπλα στον Ιατρικό κόσμο της περιοχής μας.

 

                                                              ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                               ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ

 


 

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2018

 

                      Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη νίκη στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

                        «Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

 

                        Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.

 

                        Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις.

 

                        Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που εργάστηκαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα».

 


ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
         25-10-2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλή Τσανικίδη, καθώς και στα μέλη που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Εύχομαι από καρδιάς γόνιμη θητεία και καλή δύναμη στο υπεύθυνο έργο, το οποίο αναλαμβάνουν. Είμαι βέβαιος, ότι και μέσα από τη νέα σύνθεσή του, το  Δ.Σ. θα συνεχίσει να εργάζεται μεθοδικά, με γνώμονα τις αρχές που διαχρονικά διέπουν τον ιατρικό σύλλογο και τη λειτουργία του, ενώ θα ανταποκριθεί με πληρότητα και συνέπεια στις δυσκολίες της αποστολής του.

 

Καλή επιτυχία, γιατί το αξίζει ο τόπος και ο ευαίσθητος τομέας της υγείας.

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 


 

Συγχαρητήριο μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου
για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

 

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και προσωπικά στον επανεκλεγέντα Πρόεδρό του, κ. Ηρακλή Τσανικίδη, για την επιτυχία τους.

Η μεγάλη προσέλευση των ιατρών στις πρόσφατες εκλογές, καταδεικνύει τόσο την πίστη τους στον θεσμό του Ιατρικού Συλλόγου, όσο και την σημασία που αποδίδουν στον ρόλο του.

Παράλληλα, η επιλογή των μελών του Συλλόγου να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Τσανικίδη για ακόμη μια θητεία, καταδεικνύει την ευρεία αναγνώριση τόσο της επιστημονικής επάρκειας και κοινωνικής του ευαισθησίας, όσο και της διοικητικής ικανότητας, της υπευθυνότητας και του ήθους του, ιδιότητες και αρετές που πρέπει να συνοδεύουν κάθε διαχειριστή των κοινών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή και δημιουργική θητεία και να δηλώσω την ειλικρινή υποστήριξή μου στην προσπάθειά του για επιτυχή επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον ιατρικό κλάδο και τον τομέα της Υγείας εν γένει.

Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης