“Κατεβαίνουν” και στηρίζουν

Δημήτρη Μυλωνέρο

και “Κίνηση Δημιουργίας”

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΝΙΑΝΗΣ:
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΕΡΓΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ
   Η υποψηφιότητα του φίλου μου Δημήτρη Μυλωνέρου αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία επιλογή, που μπολιάζει την κοινωνία μας με σπόρο προσδοκίας.
   Αυτή η διαπίστωση δεν είναι υπερβολή αλλά απλά μία κοινή παραδοχή πως πρόκειται για μία υποψηφιότητα ενός νέου, άφθορου και χωρίς βάρη του παρελθόντος ανθρώπου.
   Προχωρώ σ’ αυτές τις διαπιστώσεις, διότι ως άνθρωπος που ασχολήθηκα με τα κοινά γνωρίζω πολύ καλά πως η καθαρή πολιτική μήτρα ενός ανθρώπου είναι η εγγύηση για την επόμενη μέρα.
   Γνωρίζω καλά τον Δημήτρη Μυλωνέρο και πιστεύω στις ικανότητες αλλά και στις δυνατότητες του και μπορώ να διαβεβαιώσω πως η υποψηφιότητα του αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για την επόμενη δημοτική αρχή του Δήμου μας.
   Με αυτές τις σκέψεις δηλώνω απερίφραστα πως στέκομαι στο πλευρό του φίλου μου Δημήτρη και στηρίζω ενεργά την προσπάθεια του.
   Τέλος απευθύνω προσκλητήριο σ’ όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας να αγκαλιάσουν αυτή τη συλλογική προσπάθεια, προκειμένου να οικοδομήσουμε ένα μέλλον που γεννά αισιοδοξία αφήνοντας πίσω την φαυλότητα και την μιζέρια του σήμερα.
Θανάσης Τσινιάνης
π. Πρόεδρος Τ.Κ. Σκοτίνας
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:
ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ.
   Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως ο τόπος μας χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση, ώστε να ανακτηθεί όλος ο χαμένος χρόνος της τελευταίας περιόδου.
   Προκειμένου να συμβεί αυτό απαιτείται να δραστηριοποιηθούν δυνάμεις με διάθεση για προσφορά,  με φαντασία, με προτάσεις φιλόδοξες αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικές και κυριώς με πολύπλευρες ικανότητες.
  Ενα τέτοιο πρόσωπο που μπορεί αδιαμφίσβητητα να εμπνεύσει και να παρακκινήσει τέτοιες δυνάμεις είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Μυλωνέρος. Ένας νέος, δραστήριος, καταρτησμένος και κυρίως άφθαρτος άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί το αύριο για τον Δήμο μας με ευοίωνους όρους.
  Για όλους, λοιπόν, αυτούς τους λόγους στηρίζώ δυνατά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμείς για την εκλογή του Δημήτρη Μυλωνέρου στις προσεχείς δημοτικές εκλογες.
Με τιμή
Διονύσης Σαμαράς

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ “ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ κ. ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ

  Ένας ακόμη νέος άνθρωπος απο την Τ.Κ. Κονταριώτισσας συντάσσεται στη συλλογική προσπάθεια διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου Δίου – Ολύμπου στο πλευρό του Δημήτρη Μυλωνέρου.
Δήλωση Γιώργου Καραμήτσιου
   “Αισθάνομαι την ανάγκη να συμβάλλω και εγώ σε μία αναγεννητική προσπάθεια για το Δήμο μας ενώνοντας τις δυνάμεις μου με έναν νέο άνθρωπο, που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για τον τόπο μας.
  Συμμετέχω πραγματικά σε έναν ανεξάρτητο συνδιασμό, όπου συνυπάρχουν διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα δημιουργικές κοινωνικές δυνάμεις.
  Δεσμεύομαι να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των δικαιών και αυτονοήτων του τόπου μας, καθώς και για ένα Δήμο που θα έχει στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη”.
Γιώργος Καραμήτσιος
Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

 

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ

Ο π. Πρόεδρος Ν. Εφέσου, Γιάννης Καρανάτσιος στέκεται στο πλευρό του δικηγόρου και υποψήφιου δημάρχου Δίου – Ολύμπου.

Ως εκ’ τούτου, ο π. Πρόεδρος παραθέτει την παρακάτω δήλωση στήριξης:

“Είμαι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην υπόθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενός θεσμού που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη απο πλευράς κρατικής εξουσίας και μπορεί πραγματικά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.
Με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα ήθελα απο πλευράς μου να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο Δημήτρη Μυλωνέρο και να του ευχηθώ απο καρδιάς να έχει δύναμη και κουράγιο για να αγωνιστεί ως νέος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου.
Πρόκειται για μία υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου, όπου συνδυάζει την γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης με το πάθος για προσφορά, δηλαδή ένα μείγμα που αντανακλά τις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Όλων εκείνων που ονειρεύονται ένα δήμο αντάξιο των πραγματικών δυνατοτήτων του”.
Δημήτρη, είμαστε στο πλευρό σου!

 

Γιάννης Καρανάτσιος
Πρώην Πρόεδρος Νέας Εφέσου