Ανακοινώθηκε κι ο αναμενόμενος

(Κεχαγιάς με Μυλωνέρο)

… και Παπακώστας στην Καρίτσα

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ

 

Την υποψηφιότητα του με τον Συνδυασμό “Κίνηση Δημιουργίας” ως δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε σήμερα ο Γιώργος Κεχαγιάς.

Δήλωση Γιώργου Κεχαγιά:

“Ήρθε η ώρα τον αναπτυξιακό οδικό χάρτη του Δήμου Δίου – Ολύμπου να τον σχεδιάσουμε οι ίδιοι, προκειμένου με δίκαιο και ισόρροπο τρόπο η ανάπτυξη να διαχέεται σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όλες τις περιοχές, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και με προσήλωση στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας.

Ως ενεργός πολίτης που ζώ με την οικογένεια και τα παιδιά μου στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, όπου δραστηριοποιούμε επαγγελματικά, αρνούμαι να συμβιβαστώ με τη διαιώνιση της υφιστάμενης κατάστασης ως παθητικός θεατής αλλά μεριμνώ για τον τόπο μου ως πολίτης που αγωνίζεται, διεκδικεί και κερδίζει.

Κάτω από αυτό το πρίσμα συντάσσομαι με το συνδυασμό του Δημήτρη Μυλωνέρου. Έναν συνδυασμό πραγματικά ανεξάρτητο, όπου πρόκειται για ένα μωσαϊκό σύγκλισης ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων, δυνάμεων δημιουργικών, καινοτόμων ιδεών και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Συμπορεύομαι και συνεπικουρώ στη προσπάθεια  του Δημήτρη γιατί όπως ήδη ανέφερα η συλλογικότητα που δημιουργείται διαθέτει αμιγώς αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και κομίζει μια νέα αντίληψη και φιλοσοφία στα αυτοδιοικητικά πράγματα. Η μοναδική βακτηρία αυτής τις συλλογικής προσπάθειας είναι οι καθαρές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Τέλος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή νέων κυρίως ανθρώπων στα κοινά.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά με μπροστάρη ένα νέο, δημιουργικό, καταρτισμένο και οραματιστή άνθρωπο, τον Δημήτρη Μυλωνέρο, για μία αυτοδιοίκηση που έχει ως πυξίδα την αναγέννηση του Δήμου μας”

 

Κεχαγιάς Γεώργιος

Επιχειρηματίας
π. Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ “ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ
    Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου:
   “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στη μεγάλη ομάδα του συνδιασμού μας, ως υποψήφιο τον φίλο μου Σάκη Παπακώστα απο την Τ.Κ. Καρίτσας. Η υποψηφιότητα του Σάκη, ενός ελεύθερου επαγγελματία, ενός άφθαρτου και νεοεισερχόμενου προσώπου στα κοινά αντικατοπτρίζει την ανάγκη για ανανέωση και δημιουργίκη πόρεια”.
Σάκη καλό αγώνα!
Δήλωση Σάκη Παπακώστα:
  “Ύστερα απο την τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μυλωνέρος, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά να συνταχθώ μαζί του σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια για τον τόπο μας.
   Πιστεύω πως ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας και αυτό μπόρει να επιτευχθεί με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, δηλαδή με ανθρωπούς που να διαθέτουν όραμα, συγκεκριμμένες προτάσεις και κυρίως απαλαγμένοι απο γρίζες δυνάμεις του φαύλου παρελθόντος.
   Συμπορεύομαι με τον Δημήτρη, διότι εκπληρώνει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και πιστεύω πως όλοι μαζί θα ξεβαλτώσουμε το Δήμο μας δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τους συνδημότες μας την επόμενη μέρα”.