+6 για το Γερολιόλιο

αποχαιρέτησε ο Λάππας

κι ο δήμαρχος… κι αυτός κάπου εδώ είναι… (σας έλειψε;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξι ακόμα υποψηφιότητες, σημαντικές για τη Βροντού και τον Άγιο Σπυρίδωνα, αλλά και συνολικά για την “ΣΥΝθεση”, ανακοίνωσε σήμερα -Σάββατο, 17.11.18- ο επικεφαλής της, Βαγγέλης Γερολιόλιος. Ο Νίκος Λάππας είναι ήδη πρώην αναπληρωτής και αντιδήμαρχος, αποχαιρέτησε διοίκηση και παράταξη και τη Δευτέρα ολοκληρώνει και τυπικά τη διαδικασία ανεξαρτητοποίησης και ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος συνεχίζει ακάθεκτος την υλοποίηση των έργων των 10.000.000 ευρώ.

 

 

Η τελευταία ανακοίνωση Γερολιόλιου με τις έξι υποψηφιότητες και τα συγκεκριμένα ονόματα αποτελούν επιβεβαίωση ότι η φημολογούμενη επιδίωξη της Μαρίας Τσιμήτρη να κατέλθει υποψήφια με τη “ΣΥΝθεση”, αποσυντέθηκε στα εξ ων …δεν συνετέθη. Η φημολογούμενη συμπαράταξη Πυρόβολου με τον Γερολιόλιο επιβεβαιώθηκε και το μόνο που απέμεινε στα “κακά στόματα” είναι τα σχόλια περί ανεξαρτήτων συνδυασμών και κομματικών υποψηφίων. Η προσπάθεια Γερολιόλιου επικεντρώνεται τώρα στο να ανακοινώνει σταθερά και πυκνά ομάδες υποψηφίων, προκειμένου να διατηρήσει τη χρονική πρωτιά και στην συνολική παρουσίαση του συνδυασμού και την δημοσιοποίηση των θέσεων και προτάσεων του. Ο Πέτρος Κιάφας ετοιμάζει κι αυτός μια σημαντική συνέχεια της πορείας του, αργά προχωράνε οι Φαρμάκης και Μυλωνέρος, ενώ αγνοείται η τύχη των υπολοίπων πιθανών υποψηφίων, χωρίς τίποτα πια να πείθει ότι θα είναι τελικά υποψήφιοι. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, η απόφαση να μην δημιουργήσει συνδυασμό διεκδίκησης της δημαρχίας δεν ανακοινώνεται δημοσίως και πλήρως, αφού και τα δύο είναι εξίσου δύσκολα: και το να ανακοινώσει ότι δεν θα κάνει συνδυασμό και το να κάνει τελικά.

 

Από τις μέχρι τώρα εξελίξεις έχει επιβεβαιωθεί η δυσκολία των επικεφαλής να πείσουν υποψηφίους να μοιραστούν το εγχείρημα και η “ανακύκλωση” παλιών προσώπων είναι πια βασανιστική για όλους. Και στο επίπεδο των Τοπικών Συμβουλίων δεν υπάρχουν εξελίξεις, αλλά διαφαίνεται αμυδρά ότι η αποδέσμευσή τους από τη δημαρχία και την διοικούσα παράταξη δίνει την ευκαιρία σε πολλούς για αναζητήσεις ανεξάρτητες και στελέχωση από νέα πρόσωπα.

 

Τέλος, ο Κων. Δημόπουλος, πέρα από την προσωπική του βεβαιότητα ότι “θα κάνει περίπατο” και την προεκλογική πίεση που επιφύλαξε στον εαυτό του να “ρίξει θεμέλια” -έστω- σε έργα 10.000.000 (ευρώ), έχει να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση Λάππα. Και να εξαντλήσει το υπόλοιπο της θητείας από τη θέση της μειοψηφίας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να χτίζει και τον νέο συνδυασμό. Θαύματα συμβαίνουν συχνά, αλλά ο επικεφαλής της “Ολύμπιας Συμμαχίας” τα εξάντλησε στην τετραετία και ο Μάιος είναι έξι μήνες μακριά.

 

Η ανακοίνωση Γερολιόλιου

 

Ανακοίνωση υποψηφίων  του συνδυασμού «ΣΥΝθεση»,

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου – Ολύμπου

 

Καλωσορίζουμε στη δημοτική παράταξη «ΣΥΝθεση» έξι νέους υποψηφίους. Πρόκειται για άτομα άξια και ικανά, με κοινωνική και επαγγελματική δράση,  εμπειρία και κατάρτιση,  που προέρχονται από τις Κοινότητες της Βροντούς και του Αγίου Σπυρίδωνα .

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και να σας τους γνωρίσω.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

  1. Ρίζου – Τσιμήτρη Γεωργία του Κωνσταντίνου
  2. Στρίμπας Νικόλαος του Αθανασίου
  3. Τσιμήτρης Αθανάσιος του Νικολάου

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

  1. Ζκάγιας  Γεώργιος του Δημητρίου
  2. Λέφας  Σπυρίδων του Βασιλείου
  3. 3. Πυρόβολος Θεόδωρος του Στεφάνου