ΜΙΚΡΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΙ – ΜΕΓΑΛΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΙ Ζητούνται δημότες να εκτιμήσουν πρόγραμμα έργων προυπολογισμού 10.000.000 (ευρώ). Επιτυχία εξασφαλισμένη (με ξένα κόλλυβα), ευχαρίστηση εγγυημένη, αποτέλεσμα… στην πρώτη Κυριακή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να…

 

ΜΙΚΡΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΙ – ΜΕΓΑΛΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΙ

Ζητούνται δημότες να εκτιμήσουν πρόγραμμα έργων προυπολογισμού 10.000.000 (ευρώ). Επιτυχία εξασφαλισμένη (με ξένα κόλλυβα), ευχαρίστηση εγγυημένη, αποτέλεσμα… στην πρώτη Κυριακή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κο Κώστα, μόνο καθημερινές, 11-12πμ, δίδεται αντίγραφο των μακετών σε ηλεκτρονική μορφή, ένεκα που είμαστε και οικολόγοι. Σε μαζικές παραγγελίες δίδεται δώρο ειδικός σύμβουλος, ειδικός συνεργάτης, ειδικός ειδικός, ειδικός γενικώς και ευκολίες πληρωμής (προεκλογικών εξόδων). Τηλ. 6403-5-35,39-2-8520, ενταύθα.-

 

 

 

 

 

 

Γιάννη, κάν’ την ομελέτα και βγάλ’ την δυο λεπτά στο μπαλκόνι. Και δε θα καείς και θα αλατιστεί μόνη της… Καλή όρεξη.-

Χλωριούχο νάτριο(κλικ)

 

 

 

Ο κόσμος όλος… 300 κυβικά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φοβερό -κε πρόεδρε- ήταν ότι τα δύο post ήταν διαδοχικά στο Fb… Δηλαδή, και κυριολεκτικά και μεταφορικά, σίγουρα υπάρχει κάτι σάπιο στον ιδιωτικό τομέα ΚΑΙ τους θιασώτες του. Μιλάμε βέβαια για την ελληνική έκδοση της θεωρίας που -στην ουσία- είναι ο ιδιωτικός να μοσχοπουλάει υπηρεσίες στον δημόσιο και -πολλές φορές- οι υπηρεσίες να είναι μηδαμινές και …φύκια. Φαντάσου τώρα στην  Αμερική πχ… δημόσιος φορέας να αναθέσει σε ιδιώτη την πχ κατασκευή …ιστότοπου (όχι γέφυρας Ρίου-Αντίριου) και τέσσερα -4- χρόνια και πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ(;)* μετά να μην υπάρχει τίποτα απτό. Με το καλό να “ξανακατέβετε” και να σας τιμήσουμε και ατομικά και ως σύνολο και τον ηγέτη σας.  *(περιμένουμε να μας πεις πόσα ακριβώς, σε έναν συμβολικό απολογισμό μόνο γι’ αυτό το … “έργο”)

 

 

 

 

ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΑΠΟ 1940 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ) γιατί όταν κοντεύει η επέτειος, αποκαθηλώνονται τα πανώ του Φεστιβάλ που ξεμένουν απ’ το καλοκαίρι και ο απεσταλμένος στο ΔΣ του γενικός γραμματέας του Δήμου μας, αφήνει για λίγο τα αυτοσυγχαρητήρια στο Fb και αποκτά ρόλο και χρησιμότητα. Φαντάσου δηλαδή να ΜΗΝ είχαμε τον γγ μας στο ΔΣ του ΟΡΦΕΟ για τον καλύτερο συντονισμό. ΖΗΤΩ ΚΙ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 -ΣΚΕΤΟ-.

 

 

Τι “σαν”;;;; Μαύρο κανονικό, πρωτότυπο, γνήσιο, αυθεντικό, ούτε “σαν”, ούτε κάτι άλλο. Μαύρο. Με δυο χέρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γκουνός Γ. 2018© 2018®

ΑΜΑΠΙΑ να περιμένεις τραίνα και μάλιστα απο γαλαρία που ‘γινε μπαρ…

 

 

 

Έχω σακκουλάκι πιπέρι να μπουκώσω  όποιον ξαναπεί ότι η ΝΔ ρέπει προς την ακροδεξιά και τη ΧΑ, παλιόπαιδα… Σε λίγο θα μας πείτε κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν δωσίλογος, παλιοκουμούνια. (Η φωτό απ΄το “μνημόσυνο” του Κούκου)

 

 

 

 

Ναι βρε, το κατάλαβα… Φλέγεσαι από ενδιαφέρον για το θέμα και το πρόβλημα του AIDS, για τους οροθετικούς, το ρατσισμό των υγιών, για το πότε και πως θα βρεθεί λύση και φάρμακο. Δεν κοιμάσαι τα βράδια, μη σου πω. Και τη φλόγα αυτή μας την πετάς στα μούτρα μια φορά το χρόνο κι όχι μια από τις 364 μέρες του, σε μια άσχετη ημερομηνία, αλλά τη μία μέρα το χρόνο, της Παγκόσμιας Ημέρας. Και το χειρότερο είναι ότι ούτε ο ανταγωνισμός  σ’ έκανε ακόμα να το σκεφτείς, μαυρογυαλουράκο… το να εκμεταλλευτείς τις υπόλοιπες 364 μέρες και να νικήσεις και τον ανταγωνισμό και να κερδίσεις κάτι, έστω κι αν δεν “σου καίγεται καρφάκι” για το θέμα. Και 200 χρόια τώρα ισχυρίζεσαι ότι καίγεσαι για το καλό μας και έχεις και ιδέες. Αμαπια.