Φάκας και Κουκάρας

με Μυλωνέρο

στήριξη και υποψηφιότητα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΚΑΣ:
ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ
  Αποφάσισα μετά απο αρκετά χρόνια αποστασιοποίησης να βοηθήσω έναν νέο άνθρωπο για τον Δήμο μας, που συνδιάζει την γνώση με την αστείρευτη διάθεση για προσφορά, τον φίλο μου Δημήτρη Μυλωνέρο.
  Σε όλη μου τη ζωή ασχολήθηκα με τα κοινά τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, δίνοντας αγώνες για τη Δημοκρατία, το αγροτικό κίνημα καθώς και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλη αυτή η μακρά δραστηριοποίηση μου έδωσε τη δυνατότητα να διακρίνω τους ανθρώπους που ξεκινούν απο μία αφετηρία ανιδιοτελούς προσφοράς και αίσθησης κοινωνικής ευθύνης.
   Έτσι λοιπον μπορώ χωρίς καμία περιστολή να ισχυριστώ πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μυλωνέρου είναι μία τέτοια επιλογή και ίσως η πιο ωφέλιμη για τον τόπο μας.
   Γνωρίζω καλά τον Δημήτρη και μπορώ να διαβεβαιώσω πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με ηθικές αρχές, αγάπη για τον τόπο του αλλά κυρίως διάθεση για πολλή δουλειά και προσφορά.
   Είναι γεγονός πως ο τόπος μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επικρατήσει ο συνδιασμός “Κίνηση Δημιουργιάς” στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Χρήστος Φάκας
π. Επικεφαλής συνδιασμού στο Δήμο Δίου.
π. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
π. Πρόεδρος ΓΕΣΑΣΕ
π. Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΚΑΡΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ.
Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου
   “Καλοσωρίζω έναν ακόμη αξιόλογο άνθρωπο στη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα του συνδυασμού μας. Ο Γιάννης, ένας καταξιωμένος ελεύθερος επαγγελματίας, αποφάσισε να δώσουμε απο κοινού τον ωραίο αγώνα για τον τόπο μας”.
Γιάννη μου καλό μας αγώνα!
Δήλωση Γιάννη Κουκάρα
  “Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι πιστεύω πως μέσα απο την ενεργή συμμετοχή και την προσφορά μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμας και τα παιδιά μας.
  Γνωρίζω τον Δημήτρη απο τα νεανικά του χρόνια και διακρίνω σε αυτόν το απαιτούμενο ήθος, την επαρκή ωριμότητα καθώς και το περίσσιο πάθος για προσφορά που διαθέτει. Αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητας του αποτελούν την εγγύηση για εμένα να συστρατευτώ μαζί του διατηρώντας την βεβαιότητα για τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουμε ως νέα δημοτική αρχή με μπροστάρη τον Δημήτρη Μυλωνέρο.
  Ο τόπος μας χρειάζεται άμεσα έναν καλό καπετάνιο που να τον οδηγήσει σε νέα μεγάλα και ωραία ταξίδια αλλά και σε ασφαλείς λιμένες”.
Γιάννης Κουκάρας
Ελεύθερος Επαγγελματιάς