Επιτυχία … εκτός έδρας

συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών

των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης – συνμια εντός έδρας μαστροπεία – και χαρτομάντες έχουμεεεε

 

 

 

Θεσσαλονίκη, 7 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη 51χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σε έρευνες των αστυνομικών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική εντοπίσθηκαν στην κατοχή του πάνω από 1,3 κιλά κάνναβη και ποσότητες κοκαΐνης

Επιπλέον συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης που προμηθεύτηκε από τον 51χρονο

 

Συνελήφθη προχθές (5 Δεκεμβρίου 2018) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, προμήθευσε με κοκαΐνη βάρους 6,4 γραμμαρίων έναν 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Κατερίνης. Στην κατοχή του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 51χρονου, αλλά και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες και σε χώρο που χρησιμοποιούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 333,3 γραμμαρίων,
  • ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 16,6 γραμμαρίων,
  • 8 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 47 φυσίγγια,
  • χρηματικό ποσό 2.730 ευρώ,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου για τη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε οικία που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 101,4 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης βάρους 392,6 γραμμαρίων.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πιερία για μαστροπεία

Συνελήφθησαν χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος αλλοδαπός, για μαστροπεία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, προήγαγαν στην πορνεία ημεδαπή γυναίκα, έναντι χρηματικού αντιτίμου, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης


Σύλληψη για απάτη  

Συνελήφθη χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 63χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα των μελλοντικών προβλέψεων με τη μέθοδο της χαρτομαντείας, αποσπούσε χρηματικά ποσά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. Σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάρτες χαρτομαντείας.