“Πάει” κι η μπάλα… (updated)

"πάνε" και τα όρια

τα λόγια δεν αρκούν, λίγη υπομονή να δείτε το βίντεο και το που έχει φτάσει η διοίκηση Δημόπουλου, αλλά και η αντιπολίτευση…

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο από ένα “στημένο” και χωρίς παλμό και ανακλαστικά σώμα είναι πλέον ένα ζωντανό, ζωντανότατο όργανο Δημοκρατίας, τόσο ζωντανό που …σαλεύει!!! Αλλάζει, μετεξελίσσεται κάθε λεπτό σχεδόν, έγινε ξαφνικά πιο δημοκρατικό κι από μονοπρόσωπο όργανο που συσκέπτεται με τον εαυτό του….

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

Ο Αστέριος Γαλάνης, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρωτοκλασάτος της “Ολύμπιας Συμμαχίας” του Κ. Δημόπουλου, ανακοίνωσε ανεξαρτητοποίηση λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και μερικά λεπτά αργότερα άρχισε να καταγγέλλει το σύμπαν της παράταξης και τον επικεφαλής δήμαρχο.

Ο επικεφαλής του “Άλλου Δρόμου”, Άρης Ρεμπατσιός, μετακινήθηκε στη θέση του επικεφαλής του “Συνδυασμού Ευθύνης” κι ευτυχώς δίπλα στην επικεφαλής του “Συνδυασμού”, Ευαγγελία Μόχλα-Φαρμάκη.

Η Μαρία Τσιμήτρη είναι στην παλιά γωνία των ανεξαρτήτων -μέχρι στιγμής αμίλητη-.

Από την διαδικασία των προ ημερησίας ερωτήσεων για την ενημέρωση αιρετών και λαού, η μπάλα χάθηκε εντελώς, όταν ο άρτι ανεξαρτητοποιηθείς Αστέριος Γαλάνης, έπιασε την κριτική και τις αποκαλύψεις ως και για λεπτομέρειες σχετικά με το πως διοικεί ο δήμαρχος και πως μεθοδεύει την υλοποίηση των επιλογών του.

Ως την επόμενη δημοσίευση -με το βίντεο της συνεδρίασης- είναι πια άγνωστο τι θα συμβεί και τι άλλο απίστευτο θα προκύψει στη συνεδρίαση που -μέχρι αυτή τη στιγμή- μοιάζει με συνεδρίαση της παράταξης Δημόπουλου, με ακροατήριο τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και τους δημότες που παρευρίσκονται.

Ένα μικρό δείγμα

Η δληλωση ανεξαρτητοποίησης του Αστέριου Γαλάνη

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου

 

Κύριε Πρόεδρε ,

Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Οι λόγοι για την ανεξαρτητοποίηση αυτή είναι πολλοί και διάφοροι. Επιγραμματικά θα αναφέρω μερικούς.

  1. Χάθηκε η μάχη της καθημερινότητας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε τις λύσεις που έπρεπε κυρίως στην καθαριότητα.
  2. Ανυπαρξία νέων μελετών. Δεν δώσαμε σε διαγωνισμό ούτε μία σοβαρή μελέτη. Μόνο μικρές μελέτες με απευθείας αναθέσεις.
  3. Μη προώθηση παλιών μελετών κυρίως πολεοδομικών.
  4. Πλήρης αδιαφάνεια και ανυπαρξία ενημέρωσης.
  5. Καπέλωμα όλων των Δημοτικών Συμβούλων και επιβολή της αρχής του ενός από τον Δήμαρχο.
  6. Δημιουργία μιας κλειστής ομάδας από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ( υπό τις διαταγές του ) και πλήρη απαξίωση όλων των Δημοτικών Συμβούλων.
  7. Ανυπαρξία οράματος για το μέλλον . Η εξουσία έγινε αυτοσκοπός.

Βέβαια πετύχαμε και αρκετά πράγματα που δεν πρέπει να τα απαξιώνουμε. Όμως πιστεύω ότι η παράταξη αυτή δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο , έτσι όπως έγινε.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να προσθέσω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και από τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου.

Αναλαμβάνοντας λοιπόν το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας ψήφισαν και να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου.

 

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Γαλάνης Αστέριος