“Ο δήμαρχος δούλευε πολύ,

αλλά χωρίς αποτέλεσμα"

Ανεξήγητη επιλογή του ο αυταρχισμός και ο συγκεντρωτισμός – μας κράτησε σε ύπνωση για το θέμα των γραμμών και τελικά … νοικιάστηκαν – τωρά ζήτησε να ακυρωθεί η ενοικίαση

 

 

 

Δεν μπορούσε να απομακρυνθεί νωρίτερα γιατί βρέθηκε στην παράταξη Δημόπουλου και στο Δημοτικό Συμβούλιο με την εντολή των συνδημοτών του και πολλοί θα τον κατηγορούσαν ότι δεν τίμησε την εντολή τους και δεν έπραξε όσα του ανέθεσαν να κάνει.

Ο δήμαρχος μας κράτησε εν υπνώσει για χρόνια και όταν “ξυπνήσαμε” … οι γραμμές είχαν νοικιαστεί. Τώρα έστειλε επιστολή στον ΟΣΕ να ακυρώσει την ενοικίαση!!!

Είναι συγκεντρωτικός και αυταρχικός, ενώ θα έπρεπε να είναι συναινετικός.

Ακόμη και σε ότι αφορά την αντιπολίτευση δεν είχαμε κάποιο λόγο να μην είμαστε συναινετικοί. Πιθανώς, αυτό είναι το μοντέλο διοίκησης που επιθυμεί.

Έφυγα τώρα γιατί είδα ότι δρομολογήθηκαν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της διάβρωσης των ακτών και της επέκτασης του πολεοδομικού σχεδίου Πλαταμώνα. Σε ότι αφορά τις γραμμές, στην τωρινή θητεία δεν υπάρχει χρόνος να λυθεί το πρόβλημα.

Ο δήμαρχος δούλευε πολύ, αλλά η δουλειά αυτή δεν είχε αποτελέσματα.

Κάποια στιγμή το καλοκαίρι, ντρεπόμουν να βγω στον Πλαταμώνα, με κυνηγούσαν οι κάτοικοι για την καθαριότητα.

Όχι, δεν πρόκειται να επανέλθω στον κύριο αυτόν, αν πολιτευθώ ξανά θα είναι με άλλον συνδυασμό.

Αυτό είναι μερικά από τα σημαντικότερα που δήλωσε στην συνέντευξή του στη ΕτΟ, ο ανεξάρτητος πια δημοτικός σύμβουλος Αστέριος Γαλάνης, εκ Πλαταμώνος ορμώμενος, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της “Ολύμπιας Συμμαχίας του Κ. Δημόπουλου.

Το γιατί δεν επέλεξε να αποκαλύψει στους εντολείς του ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει όσα του εμπιστεύθηκαν όταν διαπίστωσε ότι πηγή της αποτυχίας του ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος, θα έχουμε την ευκαιρία να το θέσουμε στην επόμενη συνέντευξή του.