Ματαιώσεις λόγω “Σοφίας”

αποκομιδή, πρωτοχρονιάτικη γιορτή, συνεστίαση, αγώνας, κτλ

κι έτσι -καιρού μη επιτρέποντος- … γλυτώσαμε και τη διχαστική διάλεξη-συζήτηση για τις έμφυλες ταυτότητες που ΔΕΝ είναι και το καλύτερο ποδαρικό(, δέσποτα…)

Στην περίπτωση του Δήμου μας και της μη αποκομιδής …μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια και … ποιο πρόγραμμα αποκομιδής, ποιος Θανάσης και πότε περιμέναμε να γίνει αποκομιδή σε τέτοιες συνθήκες;;;

Στην περίπτωση της πρωτοχρονιάτικης γιορτής της Μητρόπολης που αναβάλλεται για να γίνει λίγες μέρες αργότερα ΧΩΡΙΣ την διάλεξη-συζήτηση για τις έμφυλες ταυτότητες, όπως η ΕτΟ εντόπισε ήδη, δεν είναι και ότι καλύτερο να υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με μια συζήτηση που διχάζει και τους χριστιανούς. Ειδικά σε μια Μητρόπολη τόσο Μακεδονομάχα (οπότε και τόσο υπέρ της ομοψυχίας του εκκλησιάσματος και υπό καθεστώς επελαύνοντος φασισμού…).

Μικρές οι ζημιές και εκ καιρού.

Καλή Χρονιά.

 

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ

 

Ενημερώνουμε ότι λόγω των συνθηκών παγετού και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ΔΕΝ θα εκτελεστούν δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων αύριο 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με το πρόγραμμα αποκομιδής.

 

Λιτόχωρο, 3 Ιανουαρίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

 


 

Ματαίωση εκδήλωσης του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος λόγω κακοκαιρίας

 

          Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ματαιώνεται η εκδήλωση που θα διοργάνωνε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη». Η εκδήλωση θα περιλάμβανε ομιλία-συζήτηση για τις έμφυλες ταυτότητες και το κοινωνικό φύλο, βραβεύσεις μαθητών και αθλητών και επίδοση επαίνων και χειροθετηρίων.

    Ειδικά οι βραβεύσεις και άλλες διακρίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ώρα 17:00 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, στα πλαίσια ανάλογης εκδήλωσης.

 

 


 

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Η συνεστίαση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, που επρόκειτο να γίνει στις 5-1-2018 στην ΕΛΙΑ, αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ

Με απόφαση της Υποεπιτροπής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 06-01-2019, λόγω των
καιρικών συνθηκών.
Σας πληροφορούμε ότι η Υποεπιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την χώρα και αφού έλαβε υπόψη της ανάλογα αιτήματα των Ε.Π.Σ., αποφάσισε δια του προέδρου της να προβεί στην αναβολή της αγωνιστικής της 09.01.19 όλων των Ομίλων εκτός του 13ου Ομίλου και τον ορισμό της εν λόγω αγωνιστικής την Τετάρτη 16.01.19.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ