Ετοιμάζουν το 15ο

αγροτικό μπλόκο στην Εθνική

“… από σήμερα ξεκινάμε και συγκεντρώνουμε τα τρακτέρ μας στην “ΕΛΙΑ” για να προχωρήσουμε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου σε στήσιμο μπλόκου στην εθνική οδό…”

Συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι,

από σήμερα ξεκινάμε και συγκεντρώνουμε τα τρακτέρ μας στην “ΕΛΙΑ” για να προχωρήσουμε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου σε στήσιμο μπλόκου στην εθνική οδό.

Ήδη χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι έστησαν μπλόκα σε 14 περιοχές της Ελλάδας: Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Μαγνησία (κόμβος Αερινού), Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας), Βέροια (κόμβος Κουλούρας), Νάουσα (διασταύρωση Νάουσας), Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου), Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου), Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου), Αχαΐα( Ερύμανθος), Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ρέθυμνο (Μάντρες).

Τις επόμενες μέρες μπλόκα θα στηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να βγουν στα μπλόκα, ενισχύοντας το μέτωπο του αγώνα. Ν’ αγωνιστούμε, πιο μαζικά και πιο δυνατά, ενάντια στις επιπτώσεις σε βάρος μας από την ΚΑΠ της ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Συνάδελφοι

Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Μόνο ο αγώνας μας μπορεί να φέρει αποτελέσματα.
Να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι μέσα από την πάλη, την ενότητα, τον πανελλαδικά συντονισμένο αγώνα, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Όλοι οι αγρότες στη χώρα μας έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινό συμφέρον.

Διαλέγουμε τον δρόμο του αγώνα, βγαίνουμε στα μπλόκα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ