Ποιον ψηφίζουμε και τι νικάει;

γιατί ο χρόνος κυλά στη σιωπή και την απραξία;

γιατί και με ενισχυμένη και με απλή, νικητές θα είναι πάλι η διαφθορά και η ατιμωρησία?

 

 

 

Καλό μήνα και είμαστε ήδη στην 2α Φεβρουαρίου.

Η πρώιμα εκκινηθείσα προεκλογική περίοδος στο Δήμο μας
(άτυπη και τυπική)
τελειώνει σε 105 μέρες.

Στην προσπάθειά της να είναι αυτή η προεκλογική περίοδος όσο γίνεται πιο ενδιαφέρουσα,
η ΕτΟ δημοσιεύει σήμερα δύο αποκλειστικότητες:

 

1η αποκλειστικότητα

 

Η αποτυχία της δημαρχίας Δημόπουλου (δηλαδή, όλης της παράταξης και σε όλη τη διαδρομή της, άσχετα από το που βρίσκονται σήμερα τα στελέχη της) είναι πλήρης. Ό,τι παραπλανητικό προσπαθεί να διακινήσει ο δήμαρχος και οι τελευταίοι -πλασματικά- πιστοί συνεργάτες του και οι πληρωμένοι με κάθε τρόπο ακόλουθοί του, απλώς επιβεβαιώνει αυτό που έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο: αποφασίστηκε να προσλάβει ο Δήμος έκτακτους διμηνίτες και για την χειμερινή περίοδο. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και να απολαύσουμε την ελάχιστη -έστω- αποκομιδή και αποδεκτή καθαριότητα, είναι να γίνει επιτέλους ένα θαύμα.

 



«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

 Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική  Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 29.01.2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
………………………………………

15. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο (2) μηνών.  (Εισήγηση Χαρέλας Σταύρος, Αντιδήμαρχος).

 

25. Διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης εργασιών αποκομιδής απορριμμάτων έτους 2019 και έγκριση μελέτης. (Εισήγηση Χαρέλας Σταύρος, Αντιδήμαρχος).

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θαύμα δεν έγινε, αλλά κάτι εξίσου σημαντικό για όσους πιστεύουν σε τέτοια: η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019, ανέδειξε τυχερό της χρονιάς… τον αρμόδιο για το μέγα πρόβλημα της βρωμιάς που μας δέρνει, Σταύρο Χαρέλα.

Ήδη όμως, το μικρό αυτό “θαύμα” κάνει θαύματα: σήμερα ο Δήμος ανακοίνωσε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης σε δύο οικισμούς, με τη χρήση 32 συνολικά μπλε κάδων, απέφερε σε δύο αποκομιδές, δύο τόννους “απορριμμάτων ανακύκλωσης” (εννοούν 2 τόννους ανακυκλώσιμων υλικών;).

 

ddoanak2219

 

22119anak

 

 

Και σαν από θαύμα, μεταξύ δύο ανακοινώσεων σε διάστημα 10 ημερών, … το πιλοτικό (πρόγραμμα) “έφυγε” και το πιλοτικό έγινε σκέτο και πλήρες πρόγραμμα. Για Δήμο που δεν έχει εξασφαλίσει σε 4 και πλέον χρόνια το να μαζεύει τα σκουπίδια … δεν είναι αυτό ένα μικρό θαύμα;;; Όμως μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε. Ως τον Μάη, θα γεμίσει ο τόπος θαύματα: στα χαρτιά και τα δελτία Τύπου και με άνεση πλήρη, αφού οι ανθυποψήφιοι δεν τολμούν παρά να ψελλίσουν γενικότητες στο Fb, προσμένοντας ακόμη και τώρα να βρούνε τους υποψήφιους που δεν βρίσκουν και περιθώρια για αντιπαλότητες και διαχωριστικές γραμμές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ούτε κάποια αντιπολιτευτική διάθεση, ειδικά στην μετά τον Γιώργο Φαρμάκη αξιωματική αντιπολίτευση. Ήδη, όλο το σκάρτο παρελθόν της σημερινής διοίκησης και της αξιωματικής και μη αντιπολίτευσης “έπιασε στασίδι” στους νέους (…….) συνδυασμούς. Μέχρι στιγμής, μόνο η Κουρίτα ΔΕΝ ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν εισχώρησε στους συνδυασμούς της επόμενης σωτηρίας μας.

 

 

2η αποκλειστικότητα

 

Αν και πρώιμα εκκινηθείσα και διάρκειας ενός ολόκληρου χρόνου, η προεκλογική περίοδος διανύει τους τρεις τελευταίους μήνες της και οι ενδιαφερόμενοι να μας διοικήσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δεν έχουν καν ανακοινώσει τους συνδυασμούς τους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.
Η αδυναμία όλων τους να πείσουν συνδημότες μας να προσέλθουν στον στίβο τον καλό υπό την τάδε ή την δείνα -ανεξάρτητη- σημαία, δεν απαιτεί πλέον καμία απόδειξη για να τεκμηριωθεί -αν και υπάρχουν αποδείξεις- αφού πάμπολλοι δημότες έχουν πια τη δική τους, προσωπική εμπειρία από το “κυνήγι” του υποψηφίου. Στην προσπάθεια αυτή, ΟΛΑ έχουν επιστρατευτεί, ακόμη και κάποια αδιόρατη σχέση με κάποιον υποψήφιο του παρελθόντος. Ακόμη κι απ’ τη δεκαετία του ’80. Το μόνο πρόβλημα είναι να εντοπιστεί μια οποιαδήποτε αφορμή για προσέγγιση και συζήτηση. Επίσης, πολλοί υποψήφιοι υποψήφιοι χρειάστηκε να απαντήσουν -και να αρνηθούν- όχι σε έναν υποψήφιο δήμαρχο, αλλά σε πολλούς, όταν οι δεύτεροι πληροφορήθηκαν την προσέγγιση του “θηράματος” από τον συνυποψήφιό τους.

Λογικά, θα έπρεπε η κατάσταση αυτή να προβληματίζει σοβαρά τους υποψηφίους και έστω κάποιοι απ’ αυτούς να είχαν αναρωτηθεί δημόσια για τη δυστοκία, για την άρνηση των συνδημοτών τους να πολιτευτούν σε τοπική κλίμακα. Η απλή αναλογική θα έπρεπε επίσης να δρα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κι όμως…

Κι όμως επιμένουν να αγωνίζονται να προβάλλουν ως επιτυχία αξιοσημείωτη ότι, 105 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ανακοίνωσαν τους μισούς ή περισσότερους υποψηφίους ή δηλώνουν βέβαιοι για την νίκη τους, χωρίς να έχουν ανακοινώσει έναν έστω υποψήφιο. Κατανοούν βέβαια ότι η απάντησή τους στην ερώτηση “γιατί φτάσαμε στον Φεβρουάριο χωρίς να είναι γνωστοί οι συνδυασμοί, ενώ ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο η προεκλογική παραζάλη είναι εμφανέστατη”, θα αποκάλυπτε πολλά. Και όλα σημαντικά.

Έτσι, εδώ και μήνες, πολλούς, αργόσυρτους, κενούς, άδικα χαμένους μήνες, οι υποψήφιοι, όλοι ανεξαιρέτως και ομοθυμαδόν, προσπαθούν να περιορισουν  -με την βοήθεια πολλών πρόθυμων βοηθών- το ενδιαφέρον που θα ήθελαν να δείχνει ο δήμος -ο λαός, οι δημότες- για το ποιοι θα διοικήσουν το Δήμο, στα ονόματα των συνδυασμών, “χύμα” και χωρίς το πρόγραμμα-συνεκτική ύλη της κάθε πολιτικής κίνησης. Με την ανακοίνωση ονομάτων σε δυάδες, τριάδες, τετράδες, πεντάδες, δεκάδες και δωδεκάδες, χύμα και χωρίς καν την διευκρίνηση αν ο υποψήφιος διεκδικεί θέση δημοτικού ή τοπικού συμβούλου. 105 μέρες πριν σταθούμε μπροστά στην κάλπη. Ανακοινώνουν το “άνοιγμα” των γραφείων τους, δημοσιεύουν και τις συνηθισμένες χαριτωμενιές στο Fb, πίτες, σύλλογοι, εκδηλώσεις, σχόλια για την κακοκαιρία ή το Ονοματολογικό, πολλά συγχαρητήρια, ευχές για γενέθλια και -κυριολεκτικά- “Ο,ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ” -που λέμε στο Λιτόχωρο-… κι αυτό θέλουν να ‘ναι προεκλογική κίνηση.

Όπως συμβαίνει χρόνια στην Πιερία και το Δήμο μας, κάποια στιγμή, αρχίζουν και οι εμφανίσεις στα Μέσα και τα “Μέσα”. Όπως και άρχισαν. Διεκδικούν κι αυτές να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των δημοτών-εκλογέων (αλλά και των σκορδόπιστων υποψήφιων υποψηφίων). Πως να ‘ναι όμως ενδιαφέρουσα μια προεκλογική συζήτηση-συνέντευξη, όταν ο οικοδεσπότης ρωτά “ακούγεται ότι ο Δήμος σας έχει κάποιο πρόβλημα με το τάδε ή το δείνα”, την ίδια ώρα που ο Δήμος αγκομαχά και βασανίζεται από το πρόβλημα που αγγίζει εντελώς επιφανειακά ο οικοδεσπότης; Ή όταν ο οικοδεσπότης θέλει μόνο να ‘ναι …γενικός και ευχάριστος; Όταν δεν θέλει και δεν μπορεί να θίξει και να διαχειριστεί τα σοβαρά και τα ζέοντα;

Η ΕτΟ μπήκε στην προεκλογική περίοδο όταν αυτή μπήκε στην ουσιαστική φάση της, μαζί μ’ όλους τους υποψήφιους. Και ήταν δεδομένο -απ’ το τριετές παρελθόν της- ότι δεν απέκλειε καμία συζήτηση και κανέναν προβληματισμό, καμία μορφή έκφρασης απόψεων και θέσεων, σε όλους. Δεν θα επεδίωκε -φυσικά- να δώσει βήμα και σ’ αυτούς που -όχι μόνο δεν την σεβάστηκαν- αλλά την πολέμησαν και την πολεμούν. Αν ΔΕΝ το έπρατταν, θα ήταν ανησυχητικό. Από τότε (φθινόπωρο 2018) ως σήμερα, πρόλαβε να δώσει κάποια μικρά δείγματα και προεκλογικής δουλειάς. Αλλά, άλλες οι βουλές των υποψηφίων. Και πάντα σεβαστές.

Η ΕτΟ δεν περίμενε την όποια προεκλογική περίοδο, μακρά η σύντομη, για να εντοπίσει προβλήματα στο Δήμο μας. Προβλήματα στη διοίκηση, στην συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, στις συμπεριφορές και τις επιλογές των αιρετών μας αντιπροσώπων. Και ποτέ δεν θα εξαιρούσε προβλήματα από την προεκλογική συζήτηση. Με πρώτο και κύριο και καθοριστικό αυτό που δεν ακουμπά κανείς: την διαφθορά. Σε όλα τα επίπεδα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο δημότη. Ή τα προβλήματα που αφορούν πχ το μέλλον και τις προοπτικές, ειδικά τις αναπτυξιακές, θέμα σοβαρότατο που απαιτεί και χρόνο, για να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τις απόψεις του χώρια και να τις συζητήσουν όλοι μαζί, γύρω απ’ το ίδιο τραπέζι.

Κυρίως, η ΕτΟ δεν είχε και δεν έχει καμία διάθεση να προχωρήσει στην επόμενη περίοδο, χωρίς να απονεμηθούν ευθύνες και ότι ανάλογο, στην προηγούμενη, την περίοδο που ολοκληρώνεται. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί στα δημοτικά μας πράματα -πάλι, όπως είναι φυσιολογικό ή υπερβολικό πια- το πριν συνεχίζει και στο μετά. Σε μια ανακύκλωση που θα ήταν η ίδια η εικόνα της σήψης, αν δεν υπήρχαν στο “κάδρο” τα νέα πρόσωπα, οι για πρώτη φορά υποψήφιοι. Οι ελάχιστοι αυτοί εκτός παιχνιδιού, με τις όποιες αγαθές προθέσεις. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει η πιθανότητα, η ΕτΟ να ξεχάσει τι προηγήθηκε, τι την απασχόλησε και τι κατέγραψε και να συζητά “με άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”, προσπαθώντας -όπως πολλοί- να αποκτήσει το όποιο κύρος από τη συνδιαλλαγή με τον όποιο υποψήφιο ή προσδοκώντας το όποιο πρόσκαιρο αντάλλαγμα και κέρδος. Και πρώτοι το γνωρίζουν αυτό οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Οπότε, ας ξεκινήσουμε την προεκλογική περίοδο και επίσημα σήμερα, κάνοντας … επανάληψη. Για να είμαστε έτοιμοι για το διαγώνισμα της 19ης Μαΐου. Δείτε ποιοι ήταν υποψήφιοι το 2014 για να ξέρετε ποιοι και που θα βρεθούν μπροστά σας το 2019. Κι από αύριο, η ΕτΟ βάζει την ατζέντα των εκλογών στο τραπέζι, με τον τρόπο που ξέρει: διατηρώντας την πλήρη και ευθεία σύνδεση με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Είτε είναι λίγοι, είτε ελάχιστοι οι ενδιαφερόμενοι για τέτοια γκουρμέ “πιάτα”. Γιατί δεν είναι αμελητέο στοιχείο το γεγονός ότι ΠΟΛΛΟΙ είναι έτοιμοι -για πρώτη ή μια ακόμη φορά- να ξεπουληθούν. Και να ζεσταίνουν καρέκλες, ψηφίζοντας επί τετραετία ΜΟΥΓΓΟΙ, με χαμηλωμένο το κεφάλι, δήθεν για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας.

Καλό μήνα.

Καλά κουράγια.

Και καλύτερη αυτοδιοίκηση, έστω και κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μπορεί κι αυτό να μας χαριστεί κάποια στιγμή αναπάντεχα, όπως η απλή αναλογική για την οποία αγωνιστήκαμε κάποτε και τώρα κάνει πολλούς να στραβομουτσουνιάζουν.
Ας είναι…

 

Τα ονόματα των υποψηφίων για το Δήμου Δίου-Ολύμπου (στις εκλογές του 2014)

Καλή επανάληψη

 

«Ολύμπια Συμμαχία»
με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημόπουλο.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

 

  1. Γαλάνης Αστέριος του Χαραλάμπους
  2. Γιάντσιου – Φωτίου Παρασκευή του Κωνσταντίνου
  3. Γιάντσιος Ιωάννης του Δημητρίου (Πράπας)
  4. Γκουνός Γεώργιος του Διονυσίου
  5. Γουλάρας Δημήτριος του Βασιλείου
  6. Γρεβενίτης Ευάγγελος του Χρήστου
  7. Δρούγκα Αντιγόνη του Δημοσθένους
  8. Ζτάνης Γεώργιος του Ιωάννη
  9. Καλαμάρας Ευάγγελος του Αποστόλου
  10. Κυραμάς Νικόλαος του Ιωάννη
  11. Μακροβασίλης Νικόλαος του Γεωργίου
  12. Μπακάλης Ιωάννης του Νικολάου
  13. Παπαγεωργίου – Γαλάνη Μαρία του Μάνθου
  14. Παπαδοπούλου – Μιχαλού Παρασκευή του Διονυσίου
  15. Παπαμιχαήλ Αθανάσιος του Ιωάννη
  16. Πινακάς Αθανάσιος του Ηλία
  17. Σαλιώρα – Μπακάλη Ελένη του Αναστασίου
  18. Σιώκας Θεόδωρος του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ

 

  1. Βασιλείου Αθανάσιος του Δημητρίου
  2. Ζκάγιας Γεώργιος του Δημητρίου
  3. Καλαϊτζής Αθανάσιος του Γεωργίου
  4. Κηπόπουλος Χρήστος του Δημητρίου
  5. Κουρινιώτης Ιωάννης του Κωνσταντίνου
  6. Κρεμέτης Βασίλειος του Χρήστου
  7. Λαφατζής Θεοχάρης του Νικολάου
  8. Μπαμπανίκας Νικόλαος του Δημητρίου
  9. Μπατζικώστας Αθανάσιος του Δημητρίου
  10. Νίκου Δημήτριος του Νικολάου
  11. Παπαγιαννούλης Γεώργιος του Ευθυμίου (Κουντουριανός)
  12. Παπαδόπουλος Στέφανος του Σαμψών (Καπετάνιος)
  13. Παπακώστας Αθανάσιος του Αστερίου
  14. Πούλιος Ιωάννης του Αστερίου
  15. Σαμαράς Κωνσταντίνος του Νικολάου (Στρατηγός)
  16. Τσιμήτρης Αθανάσιος του Νικολάου
  17. Φόλιος Διονύσιος του Γεωργίου
  18. Χαρέλας Σταύρος του Ιωάννη
  19. Χατζηιωαννίδου – Καραΐσκου Σοφία του Βασιλείου
  20. Χότζιας Κωνσταντίνος του Στεφάνου

 

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 

  1. Αποστόλου Ευάγγελος του Μιχαήλ (Παρκ)
  2. Βακουφτσή Ειρήνη του Στεφάνου (Κατσαμπέκη)
  3. Γιάννακα – Βλαχοπούλου Ελένη του Λεωνίδα (Λέλα)
  4. Γιαννικός Ευάγγελος του Αθανασίου
  5. Γκούντας Γεώργιος του Βασιλείου
  6. Καλαϊτζής Διονύσιος του Χρήστου
  7. Καλύβα Ευαγγελία – Ειρήνη του Αποστόλου (Φελώνη)
  8. Καρατζίδης Κωνσταντίνος του Αθανασίου
  9. Κλιτσινίκου – Φωτίου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
  10. Λάππας Νικόλαος του Αθανασίου
  11. Μέλλιος Δημήτριος του Κωνσταντίνου
  12. Νούλας Θεόδωρος του Γεωργίου
  13. Παπαδημητρίου Ιωάννης του Αστερίου
  14. Πουρσανίδης Παναγιώτης του Χαριλάου
  15. Τσιμούρας Ιωάννης του Νικολάου
  16. Τσιρτσίκος Κυριάκος του Νικολάου

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων:

 

τοπική κοινότητα Αγίου Σπυρίδωνα:

  1. Γκρίνιας Ηλίας του Γεωργίου
  2. Ζκάγιας Ευάγγελος του Δημητρίου
  3. Λαφατζή Βασιλική του Νικολάου
  4. Μιχαλίτσιος Ιωάννης του Αποστόλου

 

τοπική κοινότητα Βροντούς:

1) Γάκης Ιωάννης του Δημητρίου

2) Γκολέμας Αθανάσιος του Δημητρίου

3) Γκουνταμάνης Ιωάννης του Δημητρίου

4) Τζιάφα – Κουρινιώτη Παναγιώτα του Ιωάννη

 

τοπική κοινότητα Δίου:

  1. Ευθυμιάδου – Τσουρέκα Σοφία του Ευθυμίου
  2. Καραΐσκος Απόστολος του Κωνσταντίνου

3) Καρακίτσας Ηλίας του Χρήστου

4) Κουτρουλού Παρασκευή του Ιωάννη

 

δημοτική κοινότητα Καρίτσας:

  1. Γκίνα Ευαγγελία του Χρήστου
  2. Καραμπατάκη – Τόκα Στεργιανή του Δημητρίου
  3. Μπατζογιάννης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
  4. Παπαστεργίου Ιωάννης του Γεωργίου
  5. Πατρής Αστέριος του Διονυσίου
  6. Τζικακόλιας Γεώργιος του Θωμά

 

τοπική κοινότητα Κονταριώτισσας:

  1. Ευαγγελοπούλου – Λυροπούλου Μαρία του Κωνσταντίνου
  2. Λιόκας Ηλίας του Γεωργίου
  3. Τρικαλόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη
  4. Πιτσιλής Αντώνιος του Δημητρίου

 

δημοτική κοινότητα Λεπτοκαρυάς:

  1. Γρεβενίτου Ζαχαρούλα του Γεωργίου
  2. Κατέλας Αθανάσιος του Γεωργίου
  3. Κατσιούλας Χρήστος του Ιωάννη
  4. Τσαρούχας Κωνσταντίνος του Γεωργίου (Ψαλίδας)
  5. Τσαρούχας Κωνσταντίνος του Ιωάννη (Τσιόπης)
  6. Χατζή Ευαγγελία του Νικολάου

 

δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου:

  1. Βροντινός Γεώργιος του Βασιλείου
  2. Γκρίνια – Γκαϊντατζή Μαρία του Κωνσταντίνου
  3. Δούλκα Διονυσία του Μιχαήλ
  4. Καρυοφύλλης Θεόδωρος του Γεωργίου
  5. Μαρνέλλας Νικόλαος του Δημητρίου
  6. Μήλιος Γεώργιος του Δημητρίου

 

τοπική κοινότητα Νέας Εφέσου:

  1. Κρατσιώτης Βασίλειος του Κωνσταντίνου
  2. Νικολαΐδης Νικόλαος του Στέργιου
  3. Νικολαΐδου Κυριακή του Διογένη
  4. Τσώνης Ιωάννης του Φωτίου

 

τοπική κοινότητα Νέου Παντελεήμονα:

  1. Γραβάνης Ιωάννης του Ευαγγέλου
  2. Καπέτα Μαρία του Δημητρίου
  3. Παπαγεωργίου Διονύσιος του Γεωργίου
  4. Ταντή Χαρίκλεια του Αντωνίου

 

τοπικής κοινότητας Πόρων:

  1. Γαλάνη – Στούμπου Χρυσάνθη του Αστερίου
  2. Γουζέλη Μαρία του Αντωνίου
  3. Γρέκα Αικατερίνη του Μιχαήλ
  4. Στούμπος Γεώργιος του Αθανασίου

 

δημοτική κοινότητα Πλαταμώνα:

  1. Γκατζά Χρυσούλα του Αθανασίου
  2. Κοτσαβασιλειάδης Αναστάσιος του Χρήστου
  3. Μιχωλός Μιχαήλ του Ιωάννη
  4. Μπόζας Στέλιος του Νικολάου
  5. Μπουντόλας Θωμάς του Αθανασίου
  6. Ρουμπιέ Ευαγγελία του Γεωργίου

 

τοπική κοινότητα Σκοτίνας:

  1. Κουτσιβός Παναγιώτης του Γεωργίου
  2. Σακελλαρίου – Στύλου Σοφία του Δημητρίου
  3. Στύλος Αθανάσιος του Ιωάννη
  4. Χριστινόπουλος Θωμάς του Νικολάου

 

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ:  ΔΙΟΝ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:  ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΑΓΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΓΕΡΓΩΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΛΗΞΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΖΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΣΙΩΤΗ-ΣΤΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΚΙΜΠΗ ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΟΥΛΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΙΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΡΕΜΕΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΣΧΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΙΣΑΛΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΟΥΗΔΟΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΤΣΑΚΝΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΙΜΗΤΡΗ- ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΦΑΡΦΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΑΡΦΟΥΡΗ-ΤΟΥΜΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΑΣΔΟΓΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΚΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΗΣΚΑΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ-ΠΑΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΜΟΥΚΡΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΟΧΛΑ-ΦΑΡΜΑΚΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΑΡΓΑΛΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΚΥΡΚΟΣ)  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΓΚΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΠΑΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΑΜΑΡΑ-ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΖΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΛΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΟΥΣΔΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΙΟΛΑ-ΧΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΛΩΝΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΡΟΜΗΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΗ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ  ΘΩΜΑΗ (ΜΙΜΗ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΧΩΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΧΡΥΣΑΦΗΣ
ΝΙΣΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΤΣΙΛΙΝΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ
ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΚΑΓΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΕΡΜΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΔΙΟΥ
ΖΗΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΗΣ
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΕΟΚΛΗΣ
ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΛΙΟΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΑΤΣΙΟΥ-ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΧΙΑΜΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ  ΠΟΡΩΝ
ΜΠΟΥΖΙΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΥΚΟΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΚΟΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΠΕΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ
ΜΗΤΣΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΑ  ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΡΑΝΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΣΙΝΗ – ΔΑΜΠΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

 

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο Δήμο Δίου- Ολύμπου

 

«ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

1.ΑΡΙΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΡΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
2.ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
3.ΚΟΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
4.ΜΙΧΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΒΡΥΖΑΣ) ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
5.ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
6.ΝΙΚΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
7.ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
8.ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΙΛΗΣ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)
9.ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΟΥ

1.ΒΑΜΒΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
2.ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
3.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
4.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
5.ΚΟΤΣΕΚΙΔΟΥ-ΧΑΛΕΠΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
6.ΝΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
7.ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
8.ΣΑΜΣΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
9.ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)
10.ΧΑΤΖΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1.ΕΥΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
2.ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ–ΜΠΟΝΟΒΟΛΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ) ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
3.ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ-ΒΕΓΛΙΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
4.ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
5.ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
6.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
7.ΠΟΥΡΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
8.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

1.ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ  ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ)                                                                                                                       2.ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ  ΣΝΕΖΑΝΑ  (ΝΕΝΑ)  ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ)
2.ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ)

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1.ΑΝΔΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
2.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
3.ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
4.ΛΙΟΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
5.ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)
6.ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΟΝΤΟΥ

1.ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΝΤΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

1.ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ

1.ΓΚΙΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ)
2.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

1.ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΩΝ

1.ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΩΝ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

1.ΓΚΡΙΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ)