Φεύγουν, επανέρχονται…

κι η ΔΕΑΔΟ στο ίδιο ανεξέλεγκτο χάλι

επέστρεψε στο ΔΣ ο Μήλιος

 

 

Ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και πρώην μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, επανήλθε στο ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης με την πρόσφατη απόφαση του δημάρχου-γενικής συνέλευσης των μετόχων που ήρθε για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επάνοδος Μήλιου στο ΔΣ της ΔΕΑΔΟ ήρθε ως αποτέλεσμα της παραίτησης του Αθανασίου Τσιμήτρη από τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής του, η απόφασή του αυτή οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, αλλά ήδη συγκαταλέγεται στα στελέχη που πλαισιώνουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γερολιόλιου για τη δημαρχία του Δίου-Ολύμπου. Η δυσκολία στο να βρεθεί αντικαταστάτης του παραιτηθέντα είναι εμφανής και στο βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ακολουθεί, αφού η παράταξη Δημόπουλου “φυλλορροεί”. Ειδικά στην περίπτωση της ΔΕΑΔΟ, όπου οι επιλογές του δημάρχου προκάλεσαν -στην διάρκεια της θητείας του- πάμπολλα προβλήματα. Οι παραιτήσεις και οι αντικαταστάσεις ανάγκασαν κάποια στιγμή τον δήμαρχο να αναλάβει και την προεδρεία του ΔΣ.
Στη συζήτηση του θέματος, η Κ. Κουρίτα -είναι και μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ- επεσήμανε ότι η επιλογή του δημάρχου-προέδρου να φέρει το θέμα της αντικατάστασης Τσιμήτρη στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνει και ότι οι πρακτικές που ακολούθησε στο παρελθόν – να αλλάζει τα μέλη του ΔΣ χωρίς απόφαση του Δημ. Συμβουλίου- ήταν λανθασμένες και αντίθετες με το καταστατικό της επιχείρησης. Καμία αντίρρηση δεν είχε το δεύτερο μέλος του ΔΣ από την πλευρά της αντιπολίτευσης, Κ. Δημητριάδης, που ψήφισε θετικά.