Αν τους είχες “τραβήξει τ΄ αυτί” ΄τότε που τους τσάκωσα με την γίδα στην πλάτη, τώρα δεν θα ‘χαν και θράσος και σαγόνια να δαγκώνουν και να ματώνεις.  Αλλά… υπάκουσες -κι εσύ- στον “Απ’ Ευθείας” και τώρα έχεις επιτελείο Δημοσιογράφων, Συγγραφέων, Φωτογράφων, Καιάλλαιειδικότηται (όλους με κεφαλαίο) να μην μπορούν να γράψουν μια είδηση με το χέρι και να τις γράφουν “με τα πόδια¨ (Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash Radio 99.4, ανέφερε χαρακτηριστικά…) και να πωλούν μούριν και ομάδα δημοσιογραφική που το “παίζει” και σοφιστικέ (κι έχει χρόνια τώρα “ψωμοτύρι” το “ένθεν και ένθεν” -την τύφλα του, την μαύρη-) και σου μοστράρει και πολιτική ανάλυση επιπέδου!!! Τώρα μην πας στο Πειθαρχικό… στον ΟΑΕΔ να πας που ‘ναι ταυτόχρονα και άνεργα και οκταμηνιαίως επιδοτούμενα τα διαμάντια της Δημοσιογραφίας.
Έτσι είναι αυτά… δεν κάνεις τώρα κάτι μικρό και αύριο σου καταλήγει μεγάλο.
Άσε τον άλλο… τον συνταξιούχο σωτήρα που το καλοκαίρι απειλούσε να σου απλώσει όλα τ’ άπλυτα σε κεντρικό μπαλκόνι στην Πλατεία Ελευθερίας και σήμερα δίνει συγχαρητήρια…

 

    

 

 


στάδιο 1° (αρχικό)

στάδιο 2ο (μεσαίο)

 

στάδιο 3ο (τελικό)

 


 

 

Ανακαλύψατε τέσσερα χρόνια μετά το μέγα θέμα της ανύπαρκτης καθαριότητας και το μοστράρετε ανελλιπώς στους προεκλογικούς μονολόγους σας. Και φυσικά αντίλογο δεν έχετε… από ποιον να έχετε και γιατί; Συγχωρείστε με που σας χαλάω τη βόλεψη, αλλά στις αρχές του 2019 και μετά τα όσα έχουν καταγραφεί ως πράξεις Δημόπουλου, το θέμα δεν είναι η ανύπαρκτη καθαριότητα. Αλλά που απασχολούνται οι έκτακτοι υπάλληλοι, γιατί χρειαζόμαστε τον ιδιώτη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, γιατί επιλέγουμε να πληρώνουμε κάθε χρόνο για επισκευές όσα θα δίναμε για 2-3 νέα οχήματα, γιατί επιλέγουμε να αγοράζουμε μεταχειρισμένα και σε ποιες τιμές κα.. Κι επειδή αυτά όλα είναι γνωστά -πολύ περισσότερο σε σας-, θα έπρεπε το θέμα να σας απασχολεί και να ζητάτε διερεύνηση σε όλα τα επίπεδα. Σοβαρή διερεύνηση. ΑΛΛΑ, σιγά μην επιλέγατε τώρα να τερματίσετε το καθεστώς πλήρους και εγγυημένης ατιμωρησίας των διοικούντων από τους ατυχήσαντες κοκ. Ειδικά τώρα που οι συνδυασμοί σας είναι η πλήρης απόδειξη ότι μόνο το κοινό καλό δεν σας ενδιαφέρει, αλλά το… αυτό επιτρέψτε μου αυτό να το συμπληρώσω όταν θα έχουμε μπει και επίσημα στην προεκλογική περίοδο.