Ούτε τώρα, κε εισαγγελέα;

ούτε καν για την δημόσια υγεία;

Ξαναδημοσιεύουμε πρόσφατα στοιχεία που ανάρτησε μόνος του στο Fb o Αστέριος Γαλάνης γιατί και περιέχουν κρίσιμα και ανησυχητικά στοιχεία και κατηγόρησε δημόσια τον γράφοντα για διαστρέβλωση όσων είχε τότε δημοσιεύσει (11.3.2019) και αμφισβήτησε το ύφος και το ήθος του (γράφοντα) και προσβλητικά αμφισβήτησε την ιδιότητα (του γράφοντα) ως δημοσιογράφου.
Η υπογράμμιση/ έγινε από την ΕτΟ για να κατανοήσουν όλοι -και ο ίδιος- ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΕ με τα χεράκια του.
Μέχρι και ως οι αρμόδιοι να διαλευκάνουν το θέμα (με το νερό και το δίκτυο ύδρευσης του Πλαταμώνα και τις προσβλητικές συκοφαντίες του κου Γαλάνη), η ΕτΟ (δηλαδή ο γράφων) έχει να προσσθέσει τα εξής:
– ο Αστέριος Γαλάνης υπήρξε για τέσσερα και πλέον χρόνια, στενότατος συνεργάτης του δημάρχου μας, Κ. Δημόπουλου, για δυόμιση χρόνια ΚΑΙ πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
– τώρα πια είναι ανεξάρτητος και ήδη γνωστός υποψήφιος του συνδυασμού “ΣΥΝθεση” του Βεγγέλη Γερολιόλου και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΔΟΛ
– αν και ο ίδιος έχει ομολογήσει πρόσφατα πάμπολλες απαράδεκτες καθυστερήσεις στο έργο και τα καθήκοντα της απερχόμενης διοίκησης που υπηρέτησε ως πρόσφατα, αλλά και αδιαφορία του δημάρχου (του) για πολλά, θεωρεί ότι υπήρξε διαστρέβλωση των όσων μόνος δημοσίευσε στο Fb (ή δημοσίευσε αποκλειστικά σε κάποιο μπλογκ) και διατηρεί για τον εαυτό του ρόλο και καθήκοντα και εξουσίες ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Τέλος, η ΕτΟ θεωρεί επιβεβλημένο να πάρει θέση για όλα τα παραπάνω η διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΔΟΛ, αλλά και ο επικεφαλής της “ΣΥΝθεσης”, αλλά ΚΥΡΙΩΣ άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα της ύδρευσης του Πλαταμώνα, ο αρμόδιος εισαγγελέας. Είναι ενέργεια που έχει καθυστερήσει ανεπίτρεπτα γιατί αφορά και θέμα δημόσιας υγείας που ο κος Γαλάνης περιγράφει επαρκώς και αυτόβουλα.

Λοιπόν χθες το απόγευμα είπα να δω ποδόσφαιρο . Ξύπνησα κατά τις πέντε και ετοιμάστηκα . Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο. Μου λένε ότι έχει πρόβλημα το νερό. Κατάλαβα αμέσως γιατί μου είπανε για Stavento ότι κάτι τρέχει με τις πηγές. Αμέσως έφυγα να δω τι γίνεται. Πήγα από εθνική οδό και πέρασα πρώτα από Άγιο Βήμα . Ευτυχώς καθαρό νερό . Κατεβαίνοντας πιο κάτω βρίσκω την υπερχείλιση των Αγίων Αποστόλων. Αισθάνθηκα ντροπή για την ποιότητα του νερού που δίνουμε στον Πλαταμώνα. Το νερό επιεικώς απαράδεκτο. Το μόνο καλό ήταν ότι το φαινόμενο επηρέασε μόνο ένα τμήμα του Πλαταμώνα από την παλιά αγορά (Γεροβασιλείου ) μέχρι τα Κύματα. Αμέσως απομόνωσα την πηγή Αγίων Αποστόλων. Βάλαμε σε λειτουργία με τον Μπάμπη τον Ντότσικα την γεώτρηση του Γηπέδου . Άνοιξα την βάνα έξω από το γήπεδο ώστε καθαρό νερό από τον Άγιο Δημήτριο να μπει στο δίκτυο της παραλιακής ζώνης. Εξασφαλίστηκε λοιπόν έτσι το παραλιακό μέτωπο. Ταυτόχρονα αφού απομόνωσα την πηγή των Αγίων Αποστόλων από την περιοχή των λόφων για να εξασφαλίσω επάρκεια έθεσα σε λειτουργία την γεώτρηση πίσω από το Μπούλεβαρ ( με ελληνική πατέντα ).
Αυτή την στιγμή λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής;
Το τμήμα από αγορά μέχρι Κύματα εξαρτάται από την διάθεση της πηγής.
Το τμήμα το παραλιακό καλύπτεται από την γεώτρηση του γηπέδου και τον Άγιο Δημήτριο.
Η περιοχή των λόφων καλύπτεται οριακά από Δεξαμενή Αρτέμιδος και Άγιο Βήμα.
Αν παρουσιαστεί πρόβλημα και στο Άγιο Βήμα τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο λόγος είναι ότι η γεώτρηση στο γήπεδο ρίχνει θερμικό σύμφωνα και με τον Μπάμπη. Άρα ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει ο Πλαταμώνας να μείνει χωρίς νερό.
Απαιτούνται λοιπόν άμεσες ενέργειες ενόψει και του Καλοκαιριού ώστε να μην πούμε το νερό νεράκι.
1.Άμεση ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης Πηγής των Μουσών με το δίκτυο Αγορά-Κύματα.
2.Άμεση σύνδεση πηγής Άι Γιάννη με δεξαμενή Αερογέφυρας για την επάρκεια νερού περιοχής λόφων.
3.Κατασκευή σύνδεσης μεταξύ των δύο δεξαμενών Αγίου Δημητρίου και σωστή τροφοδοσία της παλαιάς δεξαμενής από την Γεώτρηση πάνω από το Μπούλεβαρ. Έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε νερό στο παραλιακό μέτωπο ακόμα και το καλοκαίρι χωρίς να χρειάζονται οι πηγές.
4. Αντικατάσταση του υποβρυχίου συγκροτήματος με 30HP τουλάχιστον στο γήπεδο ώστε να διπλασιαστεί η παροχή νερού στην παραλία ( νερό υπάρχει και με το παραπάνω ώστε να πάρουμε 100 κυβικά την ώρα ) .Το ρεύμα είναι υπεραρκετό γιαυτό .
5.Έλεγχος του δικτύου και καθαρισμός από πέτρες που μπήκαν στο δίκτυο μετά τις περσινές πλημμύρες στην περιοχή Αρτέμιδος – Κοσάρι-Νίκης. Αλλιώς το καλοκαίρι θα διψάσουμε.
Δύο φωτογραφίες μία από την υπερχείλιση και μία από την πηγή Αγίων Αποστόλων χωρίς σχόλια.

 

 

Image may contain: plant, outdoor and natureImage may contain: outdoor