Στην Πιερία ο Θ. Βούρδας

για γραμμές Πλαταμώνα, ΚΤΕΛ και ΤΑΞΙ

γγ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Το Σάββατο 16 Μαρτίου  2019 επισκέφτηκε τον Πλαταμώνα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών  Θάνος  Βούρδας μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ  Γ . Κακουλάκη και τον εκπρόσωπο ΓΑΙΑ ΟΣΕ  Κ.Κων/νόπουλο και   έγινε η αυτοψία της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής που διασχίζει τον Πλαταμώνα και βρίσκεται εκτός χρήσης από το 2004.

 

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα Πλαταμώνα παρουσία των Βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Μπέττυς Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή, Αστέριου Καστόρη, φορέων ,εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων,υποψηφίων Δημάρχων  και πολλών κατοίκων.Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το πλαίσιο δράσης για την επίλυση ενός  χρόνιου προβλήματος που υποβαθμίζει μια κατ ‘ εξοχήν τουριστική περιοχή.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας  ο Γ.Γ κ.Θάνος  Βούρδας  συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ των ΚΤΕΛ Πιερίας καθώς και με εκπροσώπους από σωματεία ΤΑΞΙ της Πιερίας.Στις συναντήσεις  κατατέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα των δύο κλάδων και ο κ.Θάνος Βούρδας εξήγησε και περιέγραψε τις επόμενες νομοθετικές  πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στη ν κατεύθυνση της επίλυσης όσων ακόμη θεμάτων εκκρεμούν.

Γραφείο τύπου Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α