“Οραματιστές” και ανεξάρτητοι

στους Πόρους και για το τοπικό συμβούλιο

ο 2ος ανεξάρτητος συνδυασμός είναι δίπλα στον πρώτο (του Πλαταμώνα): στους Πόρους

 

 

Και ο δεύτερος ανεξάρτητος συνδυασμός που συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι γεγονός. Είναι κι αυτός για το τοπικό συμβούλιο, όχι του Πλαταμώνα, αλλά των κοντινών του Πόρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕτΟ, ήδη συγκροτήθηκε ο βασικός πυρήνας της υποψηφιότητας και επέλεξε το όνομα του συνδυασμού που σηματοδοτεί και τις προθέσεις των στελεχών του: ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ. Κινητήρια δύναμη των υποψηφίων Οραματιστών, η λύση των προβλημάτων της περιοχής τους και η κατάργηση των κομματικών στεγανών, αφού στον συνδυασμό συναντώνται και συνεργάζονται δημότες με διαφορετικές κομματικές ταυτότητες. Κοινό σημείο όλων η -στενότερη ή έμμεση- σχέση με τον τουρισμό και το ανάλογο ενδιαφέρον για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για το τοπικό επιχειρείν και η βελτίωση της εικόνας του θέρετρου, όλο το χρόνο.

Στις τάξεις των “Οραματιστών” μετέχουν ήδη οι

  • Κωνσταντίνος Γουζέλης του Μιχαήλ
  • Μιχοπούλου Ελισάβετ του Παντελή
  • Ρουμπιές Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
  • Βασίλειος Στούμπος του Βάϊου και
  • Γεώργιος Στούμπος του Αθανασίου.

Αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι/ες του συνδυασμού και η πρώτη του δημόσια παρουσία για την παρουσίαση των προτάσεων και των θέσεων των “Οραματιστών”.