Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων

ζωντανά από τα δικαστήρια της Κατερίνης

μόνο στην ΕτΟ – Σ Υ Ν Ε Χ Η Σ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

 

 

Η πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης άνοιξε σήμερα στις 9 το πρωί, ακριβώς.

 

Πρώτος την διάβηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον 282 υποψηφίων συνδυασμό “Εκκίνηση”.

 

Μιάμιση ώρα αργότερα, κατέφθασαν οι εκπρόσωποι του συνδυασμού “Για την Περίσταση και μόνο” που διεκδικεί ανάδειξη για το τοπικό συμβούλιο της παραλιακής κοινότητας της Κατερίνης.

 

Πριν λίγο κατέφθασε και ο κος Νταντάμης και τα στελέχη του “Ανανέωση Τώρα“.

 

Νεώτερα σε λίγο.

 

 

 

Στις 11.50 προσήλθαν για να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, τα στελέχη του συνδυασμού “Ανατροπή- Αναγέννηση” του Δήμου Κατερίνης και λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Καζάς και “Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας” που διεκδικεί την δημαρχία Πύδνας-Κολινδρού. Λίγα λεπτά πριν τις 2μμ κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους οι υποψήφιοι του ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού “Πρώτα το χωριό“, από τον Κάτω Αγιάννη.

 

 

 

 

 

Στις 2.40μμ προσήλθε να καταθέσει την υποψηφιότητά του ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Βόρειας Πιερίας” και δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Βαγγέλης Λαγδάρης. Τον υποδέχτηκε ο ανθυποψήφιός του Παν.. Καζάς, με τον οποίο ανάλλαξαν θερμή χειραψία και λίαν ευγενικές “μπηχτές”…

Μία ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας“, Δημήτρης Μυλωνέρος, με στελέχη του συνδυασμού του.

 

Στις 5μμ -και υπό βροχή- προσήλθε ο Στέργιος Φαρμάκης για λογαριασμό της “Συμπολιτείας” του.

 

 

 

Στις 7.30μμ άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Δικαστικό Μέγαρο οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου, “Όλοι Μαζί“.

 

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο Πέτρος Κιάφας και λίγο αργότερα και ο Νίκος Λάππας, οπότε συμπληρώθηκε η “Προοπτική-Πρωτοπορία”.

 

Μισή ώρα αργότερα προσήλθε ο επικεφαλής της “Ολύμπιας Συμμαχίας” και δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕτΟ, από τους συνδυασμούς που κατατέθηκαν, οι πολυπληθέστεροι είναι:

  • 119 του Κ. Δημόπουλου
  •  110 του Β. Γερολιόλιου και
  •  91 του Π. Κιάφα.

 

 

 

 

 

Δ Ε Ι Τ Ε   Τ Ο Υ Σ   Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ο Υ Σ

 

 

koukodhmos ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ