Επείγουσα …κατάρρευση

κι η αυτοψία το βράδυ της Κυριακής (των εκλογών)

ο πανικός δεν διακατέχει τα φαβορί, κα Μαυρίδου

 

 

 

Χθες, διαφήμισε την υπογραφή της σύμβασης για το έργο.

Το έργο που καθυστέρησε τόσο, ώστε ένας τοπικός αιρετός χαμηλότερου βαθμού που δεν “σήκωσε φωνή” ποτέ πριν σε τέτοιο βαθμό, να το κάνει στην τελευταία ευκαιρία που είχε στην Καστανογιορτή της Σκοτίνας, στην οποία η ίδια δεν πήγε, παρά έστειλε εκπρόσωπο που παραδέχτηκε την καθυστέρηση, πριν καν το “κράξιμο” του τοπικού προέδρου.

Σήμερα, διαφημίζει ..αυτοψία των υπηρεσιών που διοικεί και του αναδόχου του προς υλοποίηση έργου… Και επαναλαμβάνει όσα χθες ανακοίνωσε για το έργο: τον προϋπολογισμό και το αν θα έχει ρείθρο, τα χωματουργικά, την σήμανση.

 

autopsia

 

 

Δεν έκαναν ως τώρα κάποια αυτοψία οι εμπλεκόμενοι, κα Μαυρίδου;

Σήμερα βρήκαν να κάνουν, μια μέρα ΜΕΤΑ την υπογραφή της σύμβασης και προτελευταία της προεκλογικής περιόδου;;;

Καταρρέετε, κα Μαυρίδου.

Χρόνια τώρα βαφτίζετε τα έργα συντήρησης, τα ελάχιστα καθήκοντά σας, σε έργα πνοής και ανάπτυξης.

Βαφτίζετε τα πανηγυράκια ουσιαστική εκστρατεία ανάπτυξης.
Εγκρίνετε πχ δύο προγράμματα που απευθύνονται σε επισκέπτες και αλλοδαπούς -για την τόνωση του τουρισμού μας- και τα υλοποιείται τον …Νοέμβριο και με θεατές μόνο ντόπιους και καμία σχέση έχοντες με ανάπτυξη και τουρισμό.

Η ίδια η διοίκηση της Περιφέρειας της οποίας είστε στέλεχος και μέρος, ονομάζει αυτά που εσείς ονομάζετε “έργα” και … παρεμβάσεις…. με το όνομά τους: εργασίες συντήρησης. Κι αυτό ακριβώς είναι: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Δείτε το.

Κι αφού το δείτε, κάντε έναν λογαριασμό πχ του πόσα (ευρώ) δώσατε τα τελευταία τρία -3- χρόνια για διαγραμμίσεις και μόνο…  και τι διαγραμμίσεις έχει ο νομός μας.

Πείτε τι ΔΕΝ έχει γίνει για τον απαράδεκτο ΧΥΤΑ μας, πότε έπρεπε να έχει γίνει και γιατί δεν έγινε και ποιος θα το έκανε και με ποιον να ελέγχει και να επιτηρεί.

Τι σημαντικότερο πράξατε -Αντιπεριφέρεια και Περιφέρεια- στην Πιερία και για τον τουρισμό της, πέρα απ’ όσα αφορούν την Μητρόπολη και τον θρησκευτικό τουρισμό που διαχειρίζεται;

Καταρέετε, κα Μαυρίδου.

Ο πανικός σας το αποδεικνύει.

Το ποιοι και πως αναδημοσιεύουν αυτούσια όσα δημοσιεύεται, το αποδεικνύει.