Μα να βρέχει σήμερα, τέτοια μέρα…

θα βρέχει και τον Σεπτέμβριο;;;

ως γνωστόν, αι όμβροι αποτελούν μέγαν κίνδυνον διά απλωμένους τραχανάδες…

 

 

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες… αλλά, ήδη, πριν εκλέξεις έναν έστω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εφαρμόζεις πρακτικές με τις οποίες διοίκησε αυτός που θες να διαδεχτείς.

Όπως το να κάνει το νόμιμο, σημαντικότερο του ηθικού -και νόμιμου- ή ο Νόμος δήθεν να επιβάλλει μια απόφαση ή μια πράξη ή και άλλα πολλά. Η επίκληση του Νόμου να ανοίγει πόρτες που όλοι επιθυμούν να μείνουν κλειστές… Ή η αφοσίωση στη δήθεν νομιμότητα να σου δίνει την ευκαιρία να αποκόψει σάρκα εκ της σαρκός σου για να συνεχίσεις εσύ την πορεία σου.

Και σαρξ εκ της σαρκός του είναι το σώμα που εσύ σχημάτισες για να διαδεχτείς αυτόν που θέλεις να διαδεχτείς.

Και τώρα, ο προς διαδοχή και αρχική σαρξ εκ της οποίας έπλασες εσύ τάχα αθώους Αδάμ και Εύες, σε κατηγορεί για κάτι που ο ίδιος έπραξε κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Κι εσύ, την τελευταία στιγμή και με την τελευταία ανάσα στο στήθος σου, δεν έχεις ούτε χρόνο, ούτε ανάσα και δύναμη να τον καταγγείλεις τώρα. Και δεν τον κατήγγειλες ούτε όταν υπήρχε χρόνος και τρόπος. Και τώρα σε καταγγέλλει αυτός.

Κι είσαι και “σύστημα”…

Αλλά αυτό δεν περιμέναμε τον προπάτορά σου-δωρητή της σαρκός σου να το καταλάβουμε. Προφτάσαμε και πήραμε και δείγματα και αποδείξεις.

Συνέχα.

Καλά πας.-