Για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

δύο μηνύματα και μια ανακοίνωση

δείτε τα

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
—–
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
—–

 Μαρούσι, 6 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μια ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε, γεμάτη με γνώσεις, προετοιμασία, αγωνίες αλλά και αισιοδοξία. Οι υποψήφιοι και υποψήφιες καλούνται τώρα να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Δίχως αμφιβολία, με τον κόπο και τις δεξιότητες των μαθητών και των μαθητριών μας θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια εύρωστη και πιο δίκαιη κοινωνία για όλους και για όλες.

 

 

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γραμματέας Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Μήνυμα της Μπέττυς Σκούφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Μια νέα πρόκληση ξεκινά σήμερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του νομού μας, με τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι να ευοδωθούν οι σκληρές προσπάθειες που έκαναν όλη τη σχολική χρονιά οι μαθητές και μαθήτριές μας, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, και φυσικά οι οικογένειες, οι οποίες στηρίζουν με κάθε τρόπο το συγκεκριμένο αγώνα.

Η χώρα μας έχει ανάγκη τη Νέα Γενιά στο ρόλο του πρωταγωνιστή, αλλά κυρίως έχει ανάγκη τη γνώση, την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα των νέων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη δημόσια δωρεάν Παιδεία, με δημοκρατικό προσανατολισμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της εξέλιξης της διδασκαλίας και της μάθησης.

 

Καλή δύναμη!

Καλή επιτυχία!

 

 

Μήνυμα  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Με συγκέντρωση και ψυχραιμία, θα κατορθώσετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις που με σκληρή δουλειά, τα προηγούμενα χρόνια αποκομίσατε. Οι κόποι, οι  θυσίες και οι προσπάθειές σας, να ανταμειφθούν και ο καθένας να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

 Καλή δύναμη και στους γονείς σας, που βρίσκονται με αγάπη και αγωνία  δίπλα σας, στηρίζοντας και εμψυχώνοντάς σας αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που με συνέπεια συμβάλουν στην καλή έκβαση της εξεταστικής διαδικασίας.

 Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντική στιγμή στη μαθητική σας ζωή και η επιτυχία που όλοι ευχόμαστε να διαγράψετε, θα σηματοδοτήσει τη μετέπειτα πορεία σας. Οι πανελλαδικές, όμως, δεν αποτελούν και την τελευταία σας ευκαιρία. Στην πορεία της ζωής σας θα υπάρξουν και άλλοι «αγώνες», στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε επιτυχώς.

 Αντλείστε δύναμη από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και με θετική σκέψη, υπομονή και αισιοδοξία,  να συνεχίσετε το εκπαιδευτικό σας «ταξίδι» γνωρίζοντας νέα «μονοπάτια» γνώσης.

Καλή σας επιτυχία!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας
και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 Σοφία Μαυρίδου

 

 

ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

         Η αναχώρηση των μαθητών    που θα πάρουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις  σχολ. Έτους 2018-19 προς το Εξεταστικό κέντρο του ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς θα γίνεται στις 7.30π.μ από το ΚΤΕΛ Λιτοχώρου και η επιστροφή από το ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς στις 12.30μ.μ..                                                                  

 

                                                                      Από τη διεύθυνση