“Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρεις όλους μαζί”

"Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρεις όλους μαζί"

“Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρεις όλους μαζί”

Τις “πληγές” που προκάλεσε στο σώμα της τοπικής ΝΔ η πρόσφατη προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο μεγάλος αριθμός στελεχών της-υποψηφίων δημάρχων σε όλο το νομό, προσπαθεί να επουλώσει η ΝΟΔΕ, με συγχαρητήρια ανακοίνωσή της.

Όπως είχε πει στην ΕτΟ κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, στη διάρκεια πρόσφατης προεκλογικής περιοδείας του στην Πιερία, η ΝΔ είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να έχει άλλους τόσους υποψηφίους και η ενότητά της να είναι εγγυημένη. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η αλήθεια απέχει πολύ από την εκτίμηση αυτή και η επομένη των Δημοτικών Εκλογών, βρίσκει τα ηγετικά στελέχη κυριολεκτικά μοιρασμένα σε ομάδες που σχηματίστηκαν με βάση παλιότερες και νεότερες ισορροπίες και επί μέρους συμφέροντα που καμία θετική συνεισφορά δεν έχουν για την απαραίτητη -προ εθνικών εκλογών- κομματική συσπείρωση.  Σε κάθε περίπτωση, δεν αρκεί μια φράση, σε μια ανορθόγραφη ανακοίνωση, για να αντισταθμιστεί η διχόνοια στην κορυφή της παράταξης που “χτύπησε κόκκινο” στη διεκδίκηση τριών δημαρχιακών θώκων.

Πολύ πριν την ανακοίνωση, στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα, κυκλοφόρησε ως και ανυπόγραφο non paper με … κομματικοπατριωτικό προβληματισμό που -ούτε λίγο, ούτε πολύ- εμφάνιζε την υποψηφιότητα Κουκοδήμου ως πολιορκητικό κριό του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα πολλά “αεράτα”, αλλά αρκούντως διχαστικά. Είναι βέβαιο ότι η ανακοίνωση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της Πιερίας από την ηγεσία του κόμματος, θα είναι η επόμενη ευκαιρία να διαφανούν τα αποτελέσματα … των δημοτικών εκλογών!

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

 

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας

 

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στους επανεκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Μαρία Μαλλιάρα και Απόστολο Τζόβα, για την μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες δημάρχους Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο και Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιο Μανώλα και σε όλους τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Οι τρεις νέοι δήμαρχοι, οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,   έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων του τόπου, είμαστε βέβαιοι  ότι η συμβολή τους  και το αμέριστο ενδιαφέρον τους  θα ωφελήσουν πολλαπλά τον τόπο  μας, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.

 Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών για την καθαρό και έντιμο αγώνα που έδωσαν τους προηγούμενους μήνες. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρεις όλους μαζί.

 

Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ  ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ελευθέριος  Κλώνος