Με βράβευση των Φέρρη, Σχολής Σταυράκου

και Κεραμιδιώτη

ολοκληρώθηκε το 32ο Συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος στην Κατερίνη

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το 32ο Συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος

στην Κατερίνη

με Θέμα «Κινηματογραφική παιδεία»

 

Οι εργασίες του 32ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (ΟΚΛΕ) ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την ξενάγηση των ομιλητών και των εκπροσώπων των Κινηματογραφικών Λεσχών στο Δίον.

Η ΟΚΛΕ συνεργαζόμενη με τη Λέσχη Κατερίνης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έθιξε σε αυτό το  Πανελλήνιο Συνέδριο το επίκαιρο θέμα «Κινηματογραφική Παιδεία».  Σκηνοθέτες, διευθυντές κινηματογραφικών φεστιβάλ και καθηγητές Πανεπιστημίου, κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις για τον  φετινό θέμα. Στις τρεις τιμητικές εκδηλώσεις του συνεδρίου ο πρόεδρος της ΟΚΛΕ Δημήτρης Καλαντίδης βράβευσε εκ μέρους της ομοσπονδίας τη Σχολή Σταυράκου και τους σκηνοθέτες Κώστα Φέρρη και Γιώργο Κεραμιδιώτη για το έργο τους,  ενώ προβλήθηκαν ταινίες τους.

Οι κινηματογραφικές λέσχες και οι ομιλητές, φιλοξενούμενοι στην Κατερίνη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και τον νομό Πιερίας, καθώς και να γευτούν χαρακτηριστικά προϊόντα  της περιοχής από τους χορηγούς του συνεδρίου.