Προβάδισμα Φορτσάκη

καθ' άπασαν την επικράτειαν!!!

sms και στα δέντρα… – πράγματι η συντηρητική παράταξη υιοθετεί ταχύτατα τις τεχνολογικαί εξέλιξες

 

 

 

Πανηγυρικής υποδοχής τυγχάνει από νωρίς της πρωίας σήμερον, η ενέργεια του ως πρότινος βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ, πρώην πρυτάνεως του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκ νέου υποψηφίου βουλευτού της Α’ Εκλογικής Περιφερείας Αθηνών, Θεόδωρου Φορτσάκη, να αποστείλει εις άπασαν την επικράτειαν, κάλεσμα στηρίξεως και “σταύρωσης” αυτού με έναν από τους τέσσαρας -4- ψήφους των εκλογέων, υπό μορφής γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος εις κινητά τηλέφωνα, κοινώς sms.

Η τοιαύτη τούτη ενέργεια έγινε δεκτή με χαράν μεγίστη καθ’ άπασαν την επικράτειαν και αι παραλήπται παραληρούσι, με τας πανηγυρικάς αυθορμήτους εκδηλώσεις να προσομοιάζουν εις “γλέντι”, ειδικά εκ των λεγομένων δικτύων κοινωνικής δικτυώσεως. Δέον θεωρηθεί βέβαιον ότι, αν και υποψήφιος μόνον εις την Α’ Αθηνών, ο αγαπητός υποψήφιος θα επανεκλεγεί ως βουλευτής Επικρατείας, αλλά και -κυρίως- ότι εξέλειπον πλέον τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού/παλαιοπαραγοντισμού, ειδικά από την επελαύνουσα δημοσκοπικοεκλογικώς συντηρητικήν παράταξιν, εκπροσωπουμένη από την ΝΔ, πολιτικήν δύναμιν γνωστήν ότι άπαξ και σταθερώς μάχεται τον λεγόμενον “μαυρογυαλουρισμόν” (καθ’ άπασαν την επικράτειαν).

ΥΓ: κε Εισαγγελέα, επειδή οι περισσότεροι ή πάρα πολλοί σε όλη την Ελλάδα, ΔΕΝ δώσαμε ποτέ καμία άδεια σε κανέναν να χρησιμοποιεί τα προσωπικά μας τηλέφωνα για παρόμοιες ενοχλήσεις/προσκλήσεις, αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνάς σας, την σχετική με το κατακαημένο GDPR. Είμαστε σίγουροι ότι ο αγαπητός πολιτικός, ως νομικός, πανεπιστημιακός και βουλευτής, θα τις αξιολογήσει με τον ίδιο τρόπο και θα μπορέσει να διεκδικήσει και κάποια αποζημίωση για τα τζάμπα λεφτά που -πιθανώς- πλήρωσε. Εκτός αν πράγματι επέλεξε να διεκδικήσει και πάλι την Επικράτεια, με την βοήθεια της τεχνολογίας. Που δεν το πιστεύω (ακόμα).-