“Αναμένουν από εμάς ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας”

Κλώνος εν όψει των εκλογών

Σε ενωτικό και αισιόδοξο κλίμα, συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου 22/6, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

 

 

 

 

Κατερίνη, 22.06.2019   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία των 6 υποψηφίων βουλευτών Ν.Δ. στην Πιερία

 Σε ενωτικό και αισιόδοξο κλίμα η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας, ενόψει των εκλογών
της 7ης Ιουλίου

 

Σε ενωτικό και αισιόδοξο κλίμα, συνεδρίασε το πρωί του  Σαββάτου 22/6,  η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Στη συνεδρίαση, της οποίας προήδρευσε ο τομεάρχης ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Λευτέρης Κλώνος, συμμετείχαν και οι 6 υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος Κουλκουδίνας Σπύρος, Μάνη–Παπαδημητρίου Άννα, Μπάσδρα Έφη, Μπαραλιάκος Φώντας, Τόνας Θεόδωρος και Χιονίδης Σάββας.

Ο κ. Κλώνος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους βουλευτές, τόνισε πως η Ν.Δ. στην Πιερία  παρουσίασε ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν  εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας. Πρόσωπα τα οποία έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά.

 «Οι   πολίτες μας  εμπιστεύονται  όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις -τις μειώσεις φόρων, τις πολλές και καλές δουλειές και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας- αλλά γιατί αναμένουν από εμάς ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας. Συνεχίζουμε σταθερά, όπως ήδη έχει τονίσει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, μετριοπάθεια, ευπρέπεια, χωρίς έπαρση και αλαζονεία», τόνισε ο κ. Κλώνος.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι επικείμενες Εθνικές Εκλογές, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα σχετικά με τη διοργάνωση της κεντρικής εκδήλωσης της Ν.Δ. στην Κατερίνη,   τη λειτουργία του εκλογικού περιπτέρου, αλλά και η κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους.