Κουλκουδίνας στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

σήμερα

περιοδεία σε 4 κοινότητες

 

 

 

 

 

Κατερίνη 23 Ιουνίου 2019

 

Επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κουλκουδίνα σε Ν. Έφεσο, Κονταριώτισσα,
Αγ. Σπυρίδωνα
και Βροντού

Η νέα γενιά  σε δράση!

 

Νέα Έφεσος, Κονταριώτισσα, Αγιος Σπυρίδωνας και Βροντού οι πρώτοι σταθμοί των επισκέψεων του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κουλκουδίνα το απόγευμα του Σαββάτου όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και κυρίως τους νέους.

Ο  Σπύρος Κουλκουδίνας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους του Δήμου Δίου-Ολύμπου για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή,  να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να σημειώσει ενδιαφέρουσες προτάσεις, κυρίως σε αγροτικά ζητήματα.

Νέοι και νέες, αγρότες και επαγγελματίες, συνταξιούχοι και άλλοι καλωσόρισαν θερμά  τον υποψήφιο Βουλευτή λέγοντάς του πως υποδέχθηκαν με χαρά την απόφαση Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να δώσει λόγο και βήμα σε νέους. Τόνισαν πως στο πρόσωπό του,  εκφράζεται η νέα γενιά  που πρέπει να αναλάβει δράση, να πάρει στα χέρια της τα ηνία της πολιτικής και της ανάπτυξης στην Πιερία και τη χώρα, για μια νέα Ελλάδα.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για την αγροτική ανάπτυξη, τις προτάσεις του κόμματος για την ενίσχυση του  αγροτικού εισοδήματος και στήριξης της υπαίθρου σημειώνοντας πως η Ν.Δ. δεν υπόσχεται αλλά δεσμεύεται για όσα περιλαμβάνει στο κυβερνητικό της πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

Κατερίνη 25 Ιουνίου 2019

 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ, ΣΕ ΚΑΡΙΤΣΑ, ΔΙΟΝ, ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Νέα Δημοκρατία, νέοι άνθρωποι, νέα Ελλάδα!

 

Στην Καρίτσα, το Δίον, τα Πλατανάκια και το Λιτόχωρο, συνέχισε το πρόγραμμα των επισκέψεων του ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας μεταφέροντας το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για πολιτική αλλαγή.

Εξαιρετικά μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. να δώσουν με την ψήφο τους τη δύναμη στη Ν.Δ. αλλά και στη νέα γενιά την οποία εκπροσωπεί να εφαρμόσουν το κυβερνητικό σχέδιο για ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .

 Ο Σπύρος Κουλκουδίνας συνομιλώντας με τους κατοίκους των περιοχών, ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ν.Δ. και επανέλαβε το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «Για να έχουμε ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα, χρειαζόμαστε μία ισχυρή εντολή. Εάν η εντολή για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι ισχυρή, τότε προφανώς η αγορά θα έχει μεγαλύτερη αναταραχή και δεν θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε το σχέδιό μας με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα την οποία θέλουμε»