Ενότητα και εξωστρέφεια

για τη ΝΟΔΕ

Η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας, υπό την Προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη

 

 

 

 

 

Κατερίνη, 28.07.2019  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας, υπό την Προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη

 

Ενωτικό και αισιόδοξο το κλίμα στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας,  υπό την προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη. Η συνεδρίασε έγινε το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019,  με την παρουσία των Βουλευτών Φώντα Μπαραλιάκου και Σάββα Χιονίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του Πολιτευτή Σπύρου Κουλκουδίνα.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει νέο ύφος και ήθος στην άσκηση πολιτικής εξουσίας. Τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι θετικά και τα πρώτα αποτελέσματα είναι  ορατά   στην κοινωνία», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο νέος Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, σχολιάζοντας τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης της χώρας μας.

Στην  συνέχεια, ο κ. Μπρουσκέλης αναφέρθηκε στο γενικό πλαίσιο αρχών και δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε., καλώντας τους Βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και  τα μέλη σε συστράτευση, για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπρουσκέλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προκάτοχό του αείμνηστο Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, ανακοινώνοντας πως η ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας αρχές Φθινοπώρου θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του. Επίσης τόνισε ότι θα υπάρξει προσκλητήριο συμμετοχής σε στελέχη που διακρίνονται στον επαγγελματικό ή επιστημονικό τους τομέα ώστε η ΝΟΔΕ να λειτουργήσει με εξωστρέφεια.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν  οι Βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Πολιτευτής Σπύρος Κουλκουδίνας, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν  τον κ. Μπρουσκέλη, επισημαίνοντας πως θα βρίσκονται δίπλα στη ΝΟ.Δ.Ε. και τον νέο της Πρόεδρο.