“Η ΝΔ είναι δέσμια των ιδεών της

για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων"

“ο πολιτικός κόσμος της χώρας έχει αποδεχτεί την Συμφωνία των Πρεσπών” – δηλώσεις του Νίκου Παππά στην Κατερίνη, στο περιθώριο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Η ΝΔ είναι δέσμια των ιδεών της για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη (όπως η κατάργηση διαδικασιών και η υπερσυγκέντρωση εξουσιών από τον πρωθυπουργό είναι άκρως ανησυχητικά, αλλά θα αντιμετωπιστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με προγραμματική, δυναμική αντιπολίτευση, δήλωσε χθες στην Κατερίνη, ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης βρέθηκε χθες στην Κατερίνη για να συμμετάσχει -μαζί με τον Χάρη Τσιόκα- σε εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότησή του και την δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, την εμφάνισή τους έκαναν και χθες έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης, ελάχιστοι -λιγότεροι από 20- ακροδεξιοί που φώναξαν συνθήματα κατά …των πολιτικών και πέταξαν φέιγ-βολάν με το κείμενο “Προδότες είσαστε ανεπιθύμητοι στην Κατερίνη”. Η Αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα από την παρουσία των “μακεδονομάχων”. Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για τις εκδηλώσεις μιας μειοψηφίας που ακόμα βάλλει κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ η Συμφωνία έχει γίνει αποδεκτή από τα μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, αλλά κυρίως από την ΝΔ.