Πρεμιέρα την Κυριακή

1η Σεπτεμβρίου 2019

στις 11πμ, συνεδριάζει -σε ειδική συνεδρίαση- το νέο Δημοτικό μας Συμβούλιο

 

 

 

 

Με τις επιβαλλόμενες αρχαιρεσίες του νεοεκλεγμένου σώματος, «κάνει πρεμιέρα» την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2019, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, όπως όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας.

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση θα αναδειχθούν το προεδρείο, η Επιτροπή Οικονομικών και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Οι πληροφορίες θέλουν νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αναδεικνύεται, από την διοικούσα παράταξη, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς (γνωστός και ως «Λαλιώτης»), αντιπρόεδρος ο Αστέριος Χονδρόπουλος από την παράταξη Δημόπουλου και γραμματέας ο Θεόδωρος Τζήκας από την παράταξη Κιάφα.

Σε ότι αφορά την στελέχωση των Επιτροπών και των ΔΣ των δημοτικών επιχειρήσεων, οι διαπραγματεύσεις, οι βολιδοσκοπήσεις και οι συνεννοήσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο και πιθανώς ο νέος δήμαρχος θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις το Σάββατο, λίγο πριν την συνεδρίαση. Σχέσεις και ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στην πενταετία Δημόπουλου είναι καθοριστικός παράγοντας των διεργασιών αυτών, σε συνδυασμό με τον νέο νόμο και τα όσα ορίζει για την σχέση παράταξης-μελών της, τις αντιδημαρχίες και την συνεργασία παρατάξεων της αντιπολίτευσης με την διοικούσα. Εκτίμηση πολλών είναι ήδη ότι … το παρελθόν (Δημόπουλου) θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον (Γερολιόλιου) και όχι μόνο στους αιρετούς, αλλά και σε στελέχη με …ευρεία και πλέρια δράση την περίοδο 2014-2019.

 

Η πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού μας Συμβουλίου

 

DS 01-09-2019