Facepolitics

και "μπηχτές"...

η… “ροή του τόπου” μας συνεχίζει να αλλάζει!!!

 

 

Την συμβολή των εθελοντών στις πρώτες ενέργειες της νέας διοίκησης του Δήμου υπό την Βαγγέλη Γερολιόλιο σχολίασε ο απελθών δήμαρχος και αρχηγός της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Με post στο αγαπημένο του Facebook, “κάρφωσε” τους βασικούς παράγοντες της επιχείρησης καθαρισμού του Δήμου από τα κάθε είδους σκουπίδια, αφήνοντας -με “μπηχτή”- και υπονοούμενα για μελλοντική επιβράβευση των εθελοντών, οι οποίοι στο post μετατρέπονται σε… “εθελοντές”…. Ο ως πρόσφατα δήμαρχος απάντησε στις σοβαρές σε βάρος του καταγγελίες της νέας διοίκησης με δελτίο Τύπου, αφού έλειπε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκτός ημερησίας συζήτηση, στην οποία εκτέθηκαν πάμπολλα και σοβαρότατα και τώρα επανέρχεται, βάλλοντας κατά της πρώτης θετικής καταγραφής της νέας διοίκησης. Ενδεικτικά, στις καταγγελίες Γερολιόλιου κατά Δημόπουλου συγκαταλέγεται η δηλωμένη κλοπή τεσσάρων βαρέων οχημάτων, “εργαζόμενοι-φαντάσματα”, πλήρης απουσία ελέγχου υλικών, απαιτήσεις πιστωτών που εμφανίστηκαν στη νέα διοίκηση ενώ η απελθούσα δεν γνωρίζει πως προέκυψαν κα.

Με δεδομένο ότι ήδη εξάντλησε τα τηλε- μέσα απάντησης στις εις βάρος του καταγγελίες, υπάρχουν πια βάσιμες ελπίδες ότι θα προσέλθει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να τις αντικρούσει και με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Υπάρχει πάντα και η διέξοδος του εξώδικου…