“Φακελάκι” στο ΓΝΚατερίνης

συνελήφθη μαιευτήρας

“…Το Δ.Σ και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούν φαινόμενα χρηματισμού ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο…”

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούν φαινόμενα χρηματισμού ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο.  Η καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων ήταν και θα είναι πάντα στο επίκεντρο της διοίκησης.

Η  σύλληψη  ιατρού, μαιευτήρα- γυναικολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,  ήταν αποτέλεσμα έρευνας της Διοίκησης και στενής συνεργασίας με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Με πρωτοβουλία και διεξοδική συγκέντρωση στοιχείων έπειτα από καταγγελίες και παράπονα που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ανέστης Μυστρίδης ενημέρωσε τις αρχές και προσκόμισε όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί, προκειμένου επιληφθεί η δικαιοσύνη.

«Η  δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα εμπορευματοποίησης της, εις βάρος των συμπολιτών μας » επισημαίνει ο κ. Μυστρίδης.

 

    O Διοικητής
     
    Ανέστης Μυστρίδης