Χρήσεις γης, Επιτροπή Προβολής,

επιτροπή για τον νέο Κανονισμό

του Δημοτικού μας Συμβουλίου κι άλλα πολλά, ενδιαφέροντα και σημαντικά, στην συνεδρίαση της Τετάρτης 16.10.2019 + απολογισμός δια χειρός της κας Τσιμήτρη (του Αθανασίου)

 

 

 

 

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου θα είναι αυτή της Τετάρτης 16.10.2019, με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξή της.

Στη συνεδρίαση αυτή, οι νέοι μας αιρετοί άρχοντες θα αποφασίσουν για ουκ ολίγα σημαντικά θέματα, όπως:

  • η οργάνωση των χρήσεων γης στον οικιστικό ιστό του Λιτοχώρου, προκειμένου στη συνέχεια να εκπονηθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο ΔΕ Λιτοχώρου
  • η συγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου μας
  • ο ορισμός της επιτροπής που θα εισηγηθεί τις τροποποιήσεις στον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου
  • η συγκρότηση Επιτροπής Σφράγισης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
  • η εκλογή εκπροσώπου μας στο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας
  • η τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Χωριού των Ψαράδων-ορισμός νέας επιτροπής διαχείρισης) και
  • η επιβολή προστίμων σε εταιρείες εμφιάλωσης νερού που λειτουργούν στον Δήμο μας.

 

Στην ίδια ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται θέματα προς συζήτηση και αποφάσεις που αφορούν το ρυμοτομικό σχέδιο της Λεπτοκαρυάς, η απόκτηση υποδομής για την διαχείριση των βιοαποβλήτων μας και η αποδοχή ποσού από την αναγκαστική απαλλοτρίωση υπέρ της ΠΑΘΕ.

 

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης θα συζητηθούν και όλα τα -πολύ ενδιαφέροντα- σχετικά με την αλλαγή σκυτάλης στις σχολικές επιτροπής και ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου που θα κάνουν οι της προηγούμενης διοίκησης κα Μαρία Τσιμήτρη του Αθανασίου, δημοτική σύμβουλος, και ο κος Αθανάσιος Παπαμιχαήλ του Ιωάννη, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην πρόεδροι των σχολικών επιτροπών. Η διαδικασία πιθανώς θα δώσει την ευκαιρία στην κα Τσιμήτρη να αναπτύξει με μεγαλύτερη άνεση όσα θέλησε να αναπτύξει στην προηγούμενη συνεδρίαση για τα προβλήματα που απέτρεψαν ως τώρα την παράδοση-παραλαβή με σχετικό πρωτόκολλο.

Και φυσικά, στην αρχή της συνεδρίασης υπάρχει πάντα η προ ημερησίας διαδικασία ενημέρωσης (από την διοίκηση) και ελέγχου-ερωτήσεων-προτάσεων (από την αντιπολίτευση).

Στις 6μμ, ακριβώς.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Λιτόχωρο.

 

 

 

Πρόσκληση 16η 16-10-2019 τακτική συνεδρίαση_signed