Δραματική ανατροπή

"κατόπιν τυχαίας συναντήσεως";

ανασκεύασε πράγματι φερόμενος ως βασικός μάρτυρας; ανατροπή πριν καν μάθουμε που κατέληξαν τα 4 κλεμμένα απορριμματοφόρα?

 

 

 

 

Αναπάντεχη και δραματική εξέλιξη είχε σήμερα η υπόθεση των τεσσάρων απορριμματοφόρων του Δήμου μας που δηλώθηκαν ως κλεμμένα, τον περασμένο Ιούνιο, από τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο: βασικός μάρτυρας φέρεται να ανασκεύασε την κατάθεσή του, δίνοντας την ευκαιρία στον πρώην δήμαρχο, Κωνσταντίνο Δημόπουλο, να “αντεπιτεθεί” και να προσθέσει νέα στοιχεία στην ως τώρα έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕτΟ, ο πρώην δήμαρχος συνάντησε σήμερα τυχαία τον φερόμενο ως βασικό μάρτυρα και -μετά από σύντομη συνομιλία, ενώπιον μαρτύρων- αυτός δέχτηκε να ανασκευάσει την κατάθεσή του. Δημόπουλος, ο φερόμενος ως βασικός μάρτυρας και αυτήκοοι μάρτυρες της συνομιλίας Δημόπουλου-μάρτυρα προσήλθαν σε αστυνομικό τμήμα όπου ο μάρτυρας κατέθεσε για δεύτερη φορά. Αύριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα καταθέσει και ο αξιωματικός της Αστυνομίας που πήρε την σημερινή κατάθεση.

Είναι η πρώτη φορά που γίνονται γνωστές οι εξελίξεις γύρω από την συνεχιζόμενη έρευνα για την υπόθεση που “σημάδεψε” την αλλαγή ηγεσίας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και -σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές- στις αρχές Οκτωβρίου, κατέθεσε και πρώην υπηρεσιακός παράγοντας του Δήμου.