Λείπεις

λείπει

λείπετε (και μια χαρά τα φασκελοκουκουλώνετε)

Ο δήμαρχος ήταν εκεί.

Ο Βροχαρίδης ήταν εκεί.

Ο Δημόπουλος ήταν εκεί (στην προ ημερησίας ενημέρωση και στα τρία εκτός ημερησίας θέματα).

Μυλωνέρος (και Κεχαγιάς) έλειπαν.

Και φυσικά ήταν και ο πρόεδρος του σώματος.

Ο Δημόπουλος έλειπε από τις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις και μ’ αυτό τον ρυθμό θα εκπληρώνει τα καθήκοντα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χρειάζεται μαθηματικός τύπος για να υπολογίσει κάποιος, πότε θα ξαναβρεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία να μετέχει και ο Δημόπουλος.

Πέντε -5- μήνες μετά την καταγγελία κλοπής τεσσάρων οχημάτων και καμία εξέλιξη δεν γνωρίζουμε για τον εντοπισμό των κλεφτών.

Δυο σχεδόν μήνες “σέρνεται” το θέμα της εξαφάνισης τριών ακόμα οχημάτων (πολύ πριν την κλοπή των τεσσάρων), αλλά χθες ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε το παραμικρό.

Ούτε ο Μυλωνέρος (που έλειπε), ούτε ο Βροχαρίδης (που ήταν εκεί) και είχε την ευκαιρία να ζητήσει από τον Δημόπουλο (που κι αυτός ήταν εκεί) να περιγράψει τα όσα περιελάμβανε η συνάντησή τους, στο γραφείο του Δημόπουλου (τότε δημάρχου) για τα τρία εξαφανισμένα οχήματα.

Ούτε κανείς άλλος ζήτησε κάτι παρόμοιο.

Ούτε κάποιος από την αντιπολίτευση, ούτε ο πρόεδρος του σώματος, ούτε ο δήμαρχος, ούτε οποιοσδήποτε άλλος.

Σιγά-σιγά, το αλισβερίσι ολοκληρώνεται, οι εκατέρωθεν απειλές παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η λήθη επελαύνει, σωτήρια για τους αιρετούς μας. Τους αιρετούς μας που δεν είναι εκεί για μας, αλλά για τους εαυτούς τους. Κι εμείς… και απουσιάζουμε και πληρώνουμε. Και φταίμε. Εμείς. Όχι οι αιρετοί μας.

Καλή συνέχεια.
Με ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων από το Ίντερνετ.
Μπας και δείτε ποιοι, πως και γιατί διαχειρίζονται τη ζωή σας, το μέλλον σας, το χρήμα και την ψήφο σας που εκλιπαρούν να πάρουν για να αυθαιρετούν αμέσως μετά και για 4+4+4…. χρόνια.