“Θα εξαλειφθούν

οι παραβατικές συμπεριφορές”

εντοπίστηκε φορτηγό με παράνομο χαλίκι και κατασχέθηκε – τι γίνεται στο παράνομο εργοτάξιο;

 

 

 

 

Τον εντοπισμό ενός φορτηγού που μετέφερε άγνωστης προέλευσης χαλίκι, την σύλληψη του οδηγού και την κατάσχεση του φορτηγού αποκάλυψε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Απαντώντας σε ερώτηση για την ΔΕΑΔΟ και το προσωπικό της, ο δήμαρχος εξήγγειλε ότι σύντομα θα παρθούν αποφάσεις προς το συμφέρον της εταιρείας και βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει για το περιστατικό με το φορτηγό που εντόπισε η Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός συνελήφθη, το φορτηγό κατασχέθηκε και το άγνωστης προέλευσης φορτίο του αποτέθηκε στο χώρο της ΔΕΑΔΟ. Απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της “Προοπτικής”, Πέτρου Κιάφα, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, Νίκος Λαμπονίκος, διευκρίνισε ότι υπήρξαν δύο καταγγελίες προς τις αρμόδιες αρχές για παράνομες αμμοληψίες, από την σημερινή και την προηγούμενη διοίκηση.

Άγνωστο παραμένει τι συμβαίνει με το παράνομο εργοτάξιο, στην περιοχή της Καρίτσας, που κατέγραψε η ΕτΟ σε πρόσφατα ρεπορτάζ, όπου συνεχίζει να σταθμεύει ένα χωματουργικό όχημα και όλα δείχνουν ότι συνεχίζεται η παράνομη δραστηριότητα.