Στο Δικηγορικό Σύλλογο η ΝΟΔΕ

η 1η ενημέρωσή της από τοπικούς φορείς

“…με σκοπό τη χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή αιτημάτων που απασχολούν διάφορους κλάδους σε τοπικό επίπεδο…”

 

 

 

 

Επαφές με παραγωγικούς και θεσμικούς  φορείς της Πιερίας ξεκίνησε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό τη  χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή αιτημάτων που απασχολούν διάφορους κλάδους σε τοπικό επίπεδο.

Το πρωί της Πέμπτης 7  Νοεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης και τα μέλη  Αντώνης Ζιώγας (Ταμίας) Περικλής Γιδαράκος, Βαγγέλης Πόδας  (Τομέας Δικαιοσύνης), Κώστας Περτσικάπας (Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης), επισκέφθηκαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, όπου έλαβαν αναλυτική ενημέρωση από την Πρόεδρο Ασημίνα Στρίμπα και τον Γραμματέα του Συλλόγου Γιώργο  Γιαννούλη για διάφορα θέματα που απασχολούν  τον νομικό κόσμο της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα. Στρίμπα έθεσε στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας διάφορα θεσμικά θέματα σχετικά με την απονομή της δικαιοσύνης,  μείωση του κόστους των νομικών υπηρεσιών με την κατάργηση η μείωση του ΦΠΑ στις δικηγορικές αμοιβές, την πρόσληψη προσωπικού στα δικαστήρια Κατερίνης,  τη  μη υποχρεωτικοτητα της διαμεσολάβησης και άλλα  θέματα.