Πατέρας και ξερό ψωμί

άριστοι, στρατοί, πρόεδροι, πρωθυπουργοί

ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΙ έχει τα προσόντα

ΚΑΙ η ΝΔ πάσχει από “έναν ηλικιακό ρατσισμό” (μετά τις εκλογές)

ΚΑΙ είχε -παλαιά- δει το μπάχαλο που επικρατούσε στους ΑΝΕΛ

ΚΑΙ παρακάλεσε τον Μητσοτάκη όταν θα ‘ναι πρωθυπουργός -αν έχει την ευγενή καλοσύνη- να τον τοποθετήσει σε θέση

ΚΑΙ έχει έναν στρατό και μια δύναμη δική του στα Τρίκαλα

ΚΑΙ δεν είναι “κολλητός” με κανέναν

Και συμφωνεί με το εξαγγελθέν πρόγραμμα περί Υγείας της κυβερνήσεως

ΚΑΙ ό,τι και να σας πω εγώ, αν δεν δείτε με τα μάτια σας και δεν το ακούσετε με τ’ αυτιά σας, η …πατρική εμπειρία θα είναι λειψή

Οπότε, δείτε τον

Και αναλογιστείτε ποιοι είναι αυτοί οι Γκρούεζες, πως επιζούν στα 2019 και πως σας “ψήνουν” να γίνετε ο στρατός τους (και πως ΔΕΝ πιάνετε θέση και δουλειά, ψηφίζοντάς τους, ΑΝ υπάρξει κατακραυγή για την τοποθέτησή τους).

ΚΑΙ -για να μην ξεχνιόμαστε- ΔΕΝ είναι ποινικό αδίκημα να παρακαλάει κάποιος τον πρωθυπουργό να επιλεγεί ως διοικητής νοσοκομείου, όταν ο ίδιος ομολογεί ότι συμφώνησε να παρέξει αυτός τον στρατό ψηφοφόρων που διαθέτει για να γίνει ο πρόεδρος, πρωθυπουργός και -αν ο πρωθυπουργός έχει την ευγενή καλοσύνη- να τον επιλέξει για πχ διοικητή νοσοκομείου. Ούτε για τον στρατάρχη, ούτε για τον πρωθυπουργό,είναι ποινικό αδίκημα.

 

Ο Πατέρας επιλέχθηκε για διοικητής νοσοκομείου και στη συνέχεια… παραιτήθηκε. Αλλά, επιλέχθηκε. Κι όπως ο ίδιο λέει “με όσα έγιναν βλάφτηκε και η ΝΔ και ο ίδιος”… Κι εμείς παραμένουμε αβλαβείς.-

 

 

Νοσοκομείο Καρδίτσας: Το παρασκήνιο με τον 80χρονο και η επαναξιολόγηση

 

και το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

27/11/2019

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη.

Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό.

Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία.