Πιερική πρωτιά Κιτιξή και ΠΔΣΟ

για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

“πρώτη δύναμη στο νομό με ποσοστό 52%”

 

 

 

Προοδευτική
Δημοκρατική
Συνεργασία
Οικονομολόγων                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Π.Δ.Σ.Ο.)

 

 

Οικονομικό Επιμελητήριο:
Σαρωτική νίκη της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο) στην Πιερία

Μεγάλη νίκη στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κατέγραψε στην Πιερία ο Συνδυασμός Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.), που αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στο νομό με ποσοστό 52%.  Οι κάλπες, που στήθηκαν στο Διοικητήριο, άνοιξαν νωρίς το πρωί της Κυριακής με τους οικονομολόγους  του νομού να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από τους  284 εγγραμμένους οικονομολόγους στην κάλπη προσήλθαν οι 205. Συγκεκριμένα έλαβαν τις εξής ψήφους:

  • Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.) 107.
  • Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο.Σ.) 52.
  • Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζόμενων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) – Συνεργαζόμενες Δυνάμεις 37.
  • Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) 3.
  • Άκυρα – Λευκά 6.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΤΙΞΗΣ

Στη μάχη των σταυρών πρώτος στην Πιερία αναδείχθηκε ο Κώστας Κιτιξής από τον κυρίαρχο συνδυασμό της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων, λαμβάνοντας συνολικά 97 ψήφους, ο οποίος ευχαρίστησε όλους του συναδέλφους τους που προσήλθαν στην κάλπη και τον τίμησαν με την ψήφο του.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Η ανταπόκρισή τους στην εκλογική διαδικασία, η ψήφος τους και η προτίμησή τους, αποτελούν δικαίωση για τις επιλογές που κάναμε στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που αναλάβαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και το επάγγελμα του οικονομολόγου. Αλλά είναι παράλληλα και εντολή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Υπόσχομαι ότι σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε. Με ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις για όσα χρειάζεται η χώρα τα επόμενα χρόνια. Με νέες υπηρεσίες για τους οικονομολόγους. Με εργαλεία και αλλαγές που έχει ανάγκη η οικονομία, η κοινωνία, οι πολίτες. Σας ευχαριστώ θερμά”.