Ξεκίνησε χαλαρή

κι όλο και "θερμαίνεται"

η προτελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας – κι ακόμα είμαστε στην προ ημερησίας ενημέρωση

 

 

 

 

Μια συνεδρίαση που φαινόταν ότι θα διεξαχθεί χωρίς σοβαρές αντιπαραθέσεις και στο εορταστικό κλίμα των ημερών, η προτελευταία συνεδρίαση του χρόνου που φεύγει, ξεκίνησε πριν λίγο και εξελίσσεται σε ιδιαίτερα “θερμή”…

Τα προ ημερησίας ερωτήματα ήταν χαλαρά και άνευρα, εκτός απ’ αυτό του επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας”, Δημήτρη Μυλωνέρου, ο ο οποίος επανέφερε παλιότερο θέμα ανανέωσης μίσθωσης ακινήτου του Δήμου που είχε απασχολήσει και την προηγούμενη διοίκηση (Δημόπουλου) και είχε εγκριθεί από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, υπό τον όρο να δοθεί για έλεγχο νομιμότητας. Ο Μυλωνέρος ζήτησε ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη και με ποιο σκεπτικό το θέμα “έκλεισε” με απόφαση του δημάρχου, από τον οποίο ζήτησε “να δρα λιγότερο ως κτηματομεσίτης και περισσότερο ως δήμαρχος”.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνονται θέματα όπως αυτά που αφορούν την ΔΕΑΔΟ και συνεργασίας με ιδιωτική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματικά πρωτοπόρα (η συνεργασία και το τι προβλέπει). Οπότε και η σημερινή συνεδρίαση θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν προσήλθαν στην αίθουσα του σώματος, αλλά από τις οθόνες τους, χάρις στο live streaming του Δήμου.

 

Για όσους δεν παρακολουθούν τον ρυθμό συμμετοχής του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις του σώματος… σήμερα είναι “έξω”….