“Σαφέστατη παραβίαση του Νόμου

και προσβολή των συμφερόντων του Δήμου"

ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης και δικηγόρος εξηγεί τα περί κτηματομεσιτών και δημάρχων, αλλά και το ποιος και πως καταστρατήγησε κάθε έννοια διοίκησης και ενημέρωσης

 

 

 

 

Δείτε στο βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, τι κατήγγειλε ο επικεφαλής της “Κίνησης Δημιουργίας”, Δημήτρης Μυλωνέρος, και ποια ήταν η απάντηση του δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλου.

 

 

 

 

Δείτε στη συνέντευξη του Δημήτρη Μυλωνέρου τι λέει για την υπόθεση της αναμίσθωσης ακινήτου του Δήμου και τα όσα κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τι απέγινε με την προηγούμενη καταγγελία του σε βάρος του αντιδημάρχου Βασίλη Βροχαρίδη και για τους πρώτους μήνες της νέας διοίκησης. Αλλά και το τι προτίθεται να πράξει ο ίδιος και για την προηγούμενη και για την πρόσφατη καταγγελία του. Δείτε επίσης τι δηλώνει για το πως θα πορευτεί στην τρέχουσα διοικητική περίοδο, ως επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης. Δείτε μια συνέντευξη που σηματοδοτεί τις εξελίξεις, μια συνέντευξη που αρμόζει στην ΕτΟ και σ’ αυτήν δόθηκε.