Ποιος σκοπός

αγιάζει ποια Μέσα;;;

τούτος ο Μέγας μπαξές τα ‘χει όλα: αποσπασματική και κατευθυνόμενη “ενημέρωση”, πολλούς εθελοντές “σωτήρες”, αγράμματους “ενημερωτές” και ιερό-εθνικό σκοπό

 

 

 

 

 

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος θέλει να αναδειχθεί πρόεδρος και με εκλογές, χωρίς να είναι καν μέλος. Εκλογές που θα γινόταν με τρόπο διαφορετικό απ’ αυτόν που είχε αναδείξει τον προηγούμενο -και τελευταίο- νόμιμα -τότε- εκλεγμένο πρόεδρο.

Ο πρώην πρόεδρος -ο τελευταίος που αναδείχτηκε με τον τότε νόμιμο τρόπο- που ισχυρίζεται ότι είναι σήμερα πρόεδρος που αναδείχτηκε με τρόπο άλλον απ’ αυτόν που τον είχε αναδείξει -τότε- πρόεδρο, δέχεται επισκέψεις ως πρόεδρος και οι επισκέπτες του είναι οργανωμένα σύνολα, με ΔΣ και μέλη.

Ο υπηρεσιακός και ο πρώην, με την ίδια σπουδή, δημοσιεύουν αυτό που θέλουν, εκεί ακριβώς που το θέλουν κι όπως το θέλουν, αλλά πραγματική ενημέρωση, συνολική και υπεύθυνη δεν παρέχουν, όπως έχουν καθήκον και από το νόμο και από την αποστολή που ανέλαβαν και θέλουν πάλι να αναλάβουν εθελοντικά, αμισθί και για ιερό σκοπό, με μέγα αντικείμενο.

 

 

 

 

 

Διεθνές και ευαγές ίδρυμα με μέγα αντικείμενο, θα γράφει σε λίγο την ενημέρωση προς τους ιθαγενείς και αλλοδαπούς, στο οδόστρωμα του διεθνούς αυτοκινητοδρόμου παραπλεύρως του οποίου κείται, με τις ευλογίες πολυπαραγόντων που δωρίζουν air condition και ασκούν ως πάρεργο την προβολή και στήριξη ντόπιων, πρώην, ήδη και μελλοντικών αιρετών (αρχόντων).

Αρχή Ανωτάτη, πανταχού παρούσα και ταυτόχρονα άφαντη σαν αυτή της Φιλικής Εταιρίας ένα πράμα, που και όλα τα παραπάνω την αφορούν και το ίδρυμα είναι το σημαντικότερό της πεδίο δράσης, δεν εμφανίζεται πουθενά, αλλά επιθυμεί να είναι πανταχού παρούσα.

Κι εγώ… κι εγώ ψάχνω καλοθελητή να μου στρώσει με άσφαλτο το δρόμο της αναπτύξεως, εξόδοις του ελληνικού Δημοσίου (ως και του ποσού των 125.000 ευρώ), Θανάση και Βαγγέλη μου. Κωστάκη και Ελένη μου. Διονύση και Δημήτρη μου.

Ραντεβού -θεσμικό- στις 20/2.

Νεώτερα σε λίγο (για τους αντιμαχόμενους που χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους, αποδεικνύοντας ότι είναι ίδιοι σε όλα).